Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, czy któras z Was zamawiała sobie/dziecku cos internetowej strony Nexta?Tycia , Karola?Kto jeszcze? NIe miałayście problemów z przelewami, dostawami?Mam ochote zamowic kurtki zimowe ale troche sie obawiam![]()
Dzięki Rozalka, ten też mi się bardzo podoba, dla Oliwki w wersji różowej oczywiście ;-) To jest mój "numer 2", jeśli nie uzbieram ponad 300 zł to zdecyduję się na ten rowerek, bo jest bardzo ładny, a jednak stówkę tańszy.Rowerek Rowerki Arti BMX Primo 16 cali kosz luster (721253143) - Aukcje internetowe Allegro
Taki tyle ,że 12 cali koła.
Oliwka bez problemu już teraz pedałuje na 16tkach, więc ja mniejszych kółek napewno nie będę kupować, zawsze większy rowerek na dłużej starczyFajowy ten rowerekJa właśnie się nad czymś zastanawiam, bo mój brat (chrzestny Vicka) chce mu kupić w PL rower jak przyjedziemy we wrześniu. Tylko tak myślę na jakich kołach, żeby na wiosnę/lato też był jeszcze dobry, a teraz nie za wielki
12" mogłyby być, ale 16" wystarczyłyby na dłużej, ale czy na teraz nie byłyby za duże
A Wy jakie będziecie kupować jak coś?;-)

W przyszłym roku pewnie jeszcze pojezdzi na 12 , potem kupimy większy.Ja w tej chwili jestem zadowolna z 12, uwazam, ze wiekszy rower byłby bardziej niebezpieczny, a ona naprawde potrafi jezdzic jak szalona;-)
, jesli dziecko bez problemów bedzie pedałowac na większym to wziąc 16.

ja mam zwykłe laski ale tez chce kupicHej mamuśki dziewczyn,jakie macie wózki dla lalek dla swoich córek?
Chce kupic na prezent,ale niezbyt duży i dość wytrzymały![]()

w trakcie remontu). Narazie wózek leży na balkonie, ale musimy go obejrzeć, czy da się to naprawić, a jak nie, to też muszę się rozejrzeć za nowym.