reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
my Emilce kupowaliśmy w tesco a takiego na allegro nie ma nie wiem jakiej to firmy bo dla tesco wyprodukowany ale jak na prawie rok czasu użytkowania to nic się z nim nie dzieje :tak:
Chyba go nawet pamiętam.:tak:
Acha fajny.
Chyba taki u nas niebieski widziałam i tez zwróciłsm na niego uwagę,bo wydawał sie solidny.

ooo fajne chyba zakupie to ostatnie, My tez bawimy sie w rożnosci sklepowe:-D
My też ostatnio kupujemy,gotujemy,sprzedajemy:-D
Fajny ten zestaw,tez o nim pomysle dla kubuli.

my też mamy ten zestaw ale Szymek już zdusił całkiem ziemniaka i pomodora no i woli wafelek od loda oddzielić od loda :eek: ale fakt zestaw fajowy bo duży.

A i jeszcze pochwale sie jedna z ostatnich zabawek Marty, jak zwykle nic specjalnego, ale jesli chodzi o zainteresowanie zabawką to jest to naprawde genialna rzecz:
PRODUKTY JEDZENIE ŻYWNOŚĆ KUCHNIA 130 EL.+TORBA (730815155) - Aukcje internetowe Allegro

Bawimy sie tym kazdego dnia-w sklep , w dom, w gotowanie, w restauracje , w Mcdrive'a ;-) - kopalnia pomysłów:tak:

Super!!! Jak kupowałam Milence sklepik to też się rozglądałam za takimi zestawami, ale wtedy tak fajnego nie było, Twój jest naprawdę świetny :tak: Milenka też bardzo lubi się bawić plastikowymi owocami i warzywami.

Super zestaw Madzix :tak: My mamy trochę owoców i warzyw, były dołączone do Sklepo - kuchni, którą Oliwka dostała na Gwiazdkę, ale jak się pogubią to pewnie będę musiała o czymś takim pomyśleć.​

A ja dziś kupiłam Oliwce kurtkę wiosenną za 5 zł ;-) bo te co mamy w domu zrobiły się przykrótkawe zdeczko :sorry: Jedynie jeansowa jest dobra, a te wszystkie z cienką podpinką są za małe, a jak tak wieje jak dziś, to jeansowa jest za cienka.​

Ostatnia edycja:
Sliczna kurteczke ma Oliwcia......

I zabawki Martusia tez ma ekstra......

U nas troszke ostatnio ez zakupkow bylo jednak nie chce mi sie wklejac fotek hihi

reklama
Do góry