reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja godzine,ale jeszcze nigdy nie byłam;-):rofl2:.
Agusia,super gadzety dla Kondiego.Pewnie mój Bartek by sie cieszył:-):tak:.Kasiu fajne zakupki,szczegolnie rozowe buciki:tak::sorry:.

rozalka koło mnie otworzyli komis dziecięcy-tam gdzie kiedyś był sklep dziecięcy (bardzo fajne rzeczy maja :tak::tak: i moim zdaniem nie drogo) kombinezonów na maluszki minimni maja kilka ;-)
http://www.ko-mis.pl/ na stronce ma tylko większe gadżety bo nie ma czasu wklejać..polecam..wczoraj sarci kupiłam kurteczkę (brązowa na zamek z kapturem z misiem i na dole ze ściągaczem)

Było sobie rodzinne...:sorry:

Załączniki

• IMG_7183.jpg
    IMG_7183.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_7182.jpg
    IMG_7182.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_7184.jpg
    IMG_7184.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_7181.jpg
    IMG_7181.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_7186.jpg
    IMG_7186.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 42
Fajne zakupki Tycia, super bluza w pomarańczowe pasy :tak: Rajstopki też mi się podobają, ale czy Kondzio Ci w nie wejdzie :confused: o ile dobrze widzę są w rozmiarze 86-92 :confused:

Tycia szalejesz jak zawsze fajne zakupy zrobiłaś :tak::tak::tak:

rajstopki to Emilka w takie by nie weszła no chyba że się super ciągną :tak:sama muszę się rozejrzeć za jakimiś ale nie mam pojęcia jaki rozmiar kupić bo wszystkie nie równo się ciągną :no:

doszły dziś do mnie ogrodniczki dużo ładniejsze niż na zdjęciu i takie maluśkie że się obawiam czy dziecko w to wejdzie :rofl2::sorry::zawstydzona/y:

Dzieki dziewczyny:tak:.
Najpierw wzielam rajstopy w rozmiarze 98/104,ale rozciagly sie jak na 6 lenie dziecko:shocked2:.Wzielam mniejsze,ale jeszcze nie zakladaliśmy,mam nadzieje,że bede dobre:sorry:.Jak nie to wymienie,powinnam miec paragon:cool2:.
Kupiłam Kondziowi w lumpeksie ocieplane spodnie Nexta za 12 zł jak nowe:-):tak:.Bardzo sie ucieszyłam,ze na nie wpadłam,bo w Kappahlu mu jedne kupiłam za 65 zł po znizce 25%:shocked2:,a sa bardzo podobne do tych z lumpika:tak:.

reklama
Ja dziś kupiłam w lumpiku Oliwce bluzeczkę Barbie, spodnie, rajstopy i sukienkę elegancką - sukienka ledwo ledwo, ale nie mogłam się oprzeć :sorry: Ale zdjęcia potem, bo właśnie wszystko wyprałam.

Do góry