Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas pewnie też tak będzie, widać, że to słabota, ale Tomek kupił coś na razie Oliwce, nasz stary albo się uda naprawić (połamały się kółka, trzeba pomyśleć, czym to skleić, bo na kropelkę próbowałam i się nie udało) albo na Gwiazdkę pomyśleć o jakimś nowym porządniejszym. Fajnie by było, żeby kupić jakiś porządny wózek - parasolkę, bo taki można złożyć do małych rozmiarów, a dużego wózka nie mamy gdzie trzymać. No, ale nie wiem, czy takie sąA za wózek trzymam kciuki ,bo nasze dwa, identyczne, szybko lądowały w koszu![]()

a przeżyła swoje a dostała taką z tesco (nie wiem czy była firma napisana ale chyba nie) od T bo ją widziałam a wzięłam głęboki wózek który też się fajnie składa bo na prościutko i chowam pod łóżko
dość solidne rurki mają te wózki bo wcześniej miała też jedną parasole z tych tanich i długo nie pociągła 

:-)
ale chłopaki zawsze krótsze nogi od dziewczynek mają
:-) wtedy byłe lekko przydługawy, teraz leży idealnie:-) tylko kozaki trzeba bedzie dokupić
o rany Hubek nosi rajstopki na 98ale chłopaki zawsze krótsze nogi