reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale to są wymiary zewnętrzne. Z tego co widziałam w mutsy evo trzeba było odjąć 12cm z długości i 16 z szerokości, żeby był wymiar wewnętrzny.

Zgadzam się. Wózki Mutsy mają w środku grube wkładki materiałowe do swoich skorup, więc nagle wymiar gondoli zmniejsza się dużo. Ale zakładam, że nie kupisz w ciemno tylko sobie obejrzysz, więc zwróć na to uwagę :-)

reklama
a ja jestem ciekawa czy sa osoby które miaały dla dziecka kubełkowe siedzisko i są niezadowolone. Bo ja miałam super wózek teutonie z normalnie rozkadanym i nie byłam zachwycona. O kubełkach duzo dobrego słyszałam od fizjoterapeutów. Miednica jest trzymana w jednym miejscu, dziecko nie przechyla się na boki. Na necie tez czytałam opinie raczej zadowolonych rodziców, no ale wiadomo że każda sroczka swój ogonek chwali ;-) Bardzo jestem ciekawa opini kogos kto miał kubełek i zmienia na zwykłe siedzisko

arabelka moja sąsiadka jedna z quinny na oko moodd albo buzz zmieniła na zapp czyli nadal kubełek... inne sąsiadki też chwaliły, że super, że dziecko jak uśnie to nie budzi się przy przekręcaniu siedziska

Haust - ja też się cieszę, że mnie nie czeka ten zakup :-D mam Teutonię jak Doti tyle, że Spirit i też zamiast klasycznej gondoli wkładkę. Bardzo ten wózek lubię i bym się nie zamieniła na inny, ale przyznam, że z innymi nie miałam w ogóle do czynienia :-pnawet nie wiedziałam, że są jakieś siedziska kubełkowate :sorry2:
Co do gondoli nie wierzę, że będziemy dzieci do wiosny w nich wozić, N. chyba nawet nie zdążyła wyrosnąć z gondoli, a już chciała świat oglądać :-D Gruby śpiworek zamiast gondoli i rozkładanie na płask spacerówki wystarczy w zupełności :tak:

Ja na pewno nie będę przesadzać zbyt małego dziecka do spacerówki, dlatego dla mnie duża gondola to ogromny plus. Kubełkowe spacerówki nie są dobre, bo dziecko nawet jak leży, to dalej siedzi - nie sądzę, żeby fizjoterapeuci naprawdę to polecali - pozycja jak w foteliku - a przecież w nim max 2 godziny.. To jak to jest?:sorry2:

macałam dziś różne wózki i wpadł mi w ręce taki oto Camarelo CARERA kolor CA-17 wózek dziecięcy - Wózki Camarelo - Camarelo jest możliwość zakupu z fotelikiem i bazą.

czytałam o tych kubełkowych i w końcu kumam o co Wam chodzi. takie to się sztywne wydaje i faktycznie ja nie chciałabym leżeć w czymś takim :/

ten wozek ma moj kolega i jest zadowolony z zona z niego :) co prawda dlugo nim nie jezdza bo od listopada ale sa zadowoleni :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry