reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moja siostra miała tego Jedo co Ty Jagódka. Fakt, świetnie się prowadził, ale spacerówka prze brzydka, poszła na wieś na weekedny, a ja w miasto dostałam dość fajną spacerówkę :) X-landery do mnie nie przemawiają w ogóle, może temu, że za drogie.
Mi się podoba za to Roan Marita, ale myślę o używce, gdyż później albo kupię spacerówkę, albo jak ta od siostry będzie na chodzie, to ją zabieram. Ewentualnie właśnie któryś z Jedo, ale też używki z uwagi na niezgrabne spacerówki.
Ze skrętnych za to podobają mi się Tako, ale coś nie mogę za dużo opinii o tych wózkach znaleźć :/

reklama
dużo osób ma tako, generalnie podobno na co się trafi, jedna znajoma miała taki nie do zdarcia, a drugiej rama poszła po miesiącu... i tako te z kolorową ramą, warrior chyba, ten kolor się łatwo ściera, np. w bagazniku

ja posiadam tako captiva i nie narzekam. Tzn gondolka całkiem wielka, spacerówka wytrzymała. Jedynie co to jest ciężki więc jeśli ktoś musi się wspinać na 4 piętro to odradzam. Świetnie sprawuje się na nierównościach i nigdy nie miał awarii.

mutsy fajnie wyglądają. Gdybym miała kupić teraz wózek to pewnie skusiłabym się na cos w tym rodzaju.

No dobra to bede niedobra i przerwe rozmowa o wozkach :)

Przyszly moje pieluszki ;) sa bardzi fajne i nie spodziewalam sie ze beda takie fajne ;) a jak patrzylam ostatnio w sklepach u siebie to zaoszczedzilam na tetrowych 1,7 a na flanelowych 2,5 :)

a co powiecie o firmie Mutsy? ma któraś z Was? nam się spodobał właśnie wózek tej firmy 3w1 , gondola 82 cm więc myślę, że spora

Wózki Mutsy super się prowadzą. Najlżej z tych, które miałam przyjemność. Za to coś mi nie pasuje wymiar gondoli, który podałaś. Jesteś pewna? Może mierzyłaś zewnętrzny wymiar a nie wewnętrzny? Zarówno Transporter, którym jeździła moja chrześnica jak i Evo, który mierzyłam w sklepie miały zaledwie 72cm i to zwężane znacznie ku dołowi.

Moje kryteria spełniają Jedo Fyn i Maxi Cosi Mura 4 Plus. W Jedo tylko nie mogę przeżyć tej spacerówki, strasznie mi się nie podoba. A że dziadki chętne na kupno to chyba na razie 60:40 u mnie prowadzi Maxi Cosi :-)

reklama
Ale to są wymiary zewnętrzne. Z tego co widziałam w mutsy evo trzeba było odjąć 12cm z długości i 16 z szerokości, żeby był wymiar wewnętrzny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry