Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Klina nie kupuję.
A zakupy śliczne!
A zakupy śliczne!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czy kupujecie taką poduszkę?ja przy córce miałam,tylko włożoną pod materacyk MATEX- Poduszka KLIN do wózka/kołyski_40 x36 cm (3009306865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Hej
my pokoik małego chcemy urządzić z trochę morskim motywem - tzn. niebieski, błękit, białe meble + mini dodatki w czerwieni.. może jakieś naklejki ze statkiem? pokoik Antka jest taki "safari" - soczyste kolory, zielony dywan jak trawa, różne zwierzaki + lampa - słońce.. bardzo optymistycznychyba już wcześniej wklejałam tu fotki...
Co do przewijaka - myślę, że przydatny, ale nie niezbędny...
nanu - a co to ta sowa? naklejka?
kitka - a nie lepiej, żebyście Wy mieli łóżko jakies rozkładane w tym salonie, a pokoik przerobić na taki dla dzieci?
noirel - my nie używaliśmy takiego klina. Antoś do ok. roku spał całkiem na płasko, potem na takiej baaaardzo płaskiej poduszeczce... unosimy go tylko, jak np. ma katar - ale wtedy to wystarczą dwie książki pog nóżkami łóżeczka... ;-)