reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Hej
my pokoik małego chcemy urządzić z trochę morskim motywem - tzn. niebieski, błękit, białe meble + mini dodatki w czerwieni.. może jakieś naklejki ze statkiem? pokoik Antka jest taki "safari" - soczyste kolory, zielony dywan jak trawa, różne zwierzaki + lampa - słońce.. bardzo optymistyczny :) chyba już wcześniej wklejałam tu fotki...
Co do przewijaka - myślę, że przydatny, ale nie niezbędny...
nanu - a co to ta sowa? naklejka?
kitka - a nie lepiej, żebyście Wy mieli łóżko jakies rozkładane w tym salonie, a pokoik przerobić na taki dla dzieci?
noirel - my nie używaliśmy takiego klina. Antoś do ok. roku spał całkiem na płasko, potem na takiej baaaardzo płaskiej poduszeczce... unosimy go tylko, jak np. ma katar - ale wtedy to wystarczą dwie książki pog nóżkami łóżeczka... ;-)

My mielismy z zalecenia lekarza. Majka sporo ulewała...

Hej
my pokoik małego chcemy urządzić z trochę morskim motywem - tzn. niebieski, błękit, białe meble + mini dodatki w czerwieni.. może jakieś naklejki ze statkiem? pokoik Antka jest taki "safari" - soczyste kolory, zielony dywan jak trawa, różne zwierzaki + lampa - słońce.. bardzo optymistyczny :) chyba już wcześniej wklejałam tu fotki...
Co do przewijaka - myślę, że przydatny, ale nie niezbędny...
nanu - a co to ta sowa? naklejka?
kitka - a nie lepiej, żebyście Wy mieli łóżko jakies rozkładane w tym salonie, a pokoik przerobić na taki dla dzieci?
noirel - my nie używaliśmy takiego klina. Antoś do ok. roku spał całkiem na płasko, potem na takiej baaaardzo płaskiej poduszeczce... unosimy go tylko, jak np. ma katar - ale wtedy to wystarczą dwie książki pog nóżkami łóżeczka... ;-)

Czekaj bo nie załapałam :) chodziło Ci o to, żeby dwójke dzieci ulokować w jednym pokoju?

noirel, swietny wozek!

A w temacie naklejek to my zamowilismy ta:
Skip Hop Treetop Friends Wall Stickers: Amazon.co.uk: Baby

W koncu zrobilam porzadek z ciuszkami ktore udalo mnie sie upolowac na przecenach i lumpeksach, zrobilam galerie z opisami, zeby 10 tysiecy razy z toreb nie wyjmowac, teraz mam wszystko czarno na bialym :) Dzis zakupilam 2 pary ogrodniczek w charity shopie, tylko 1f sztuka, a jak ladnie wykonczone. Jeszcze mi sporo brakuje, w szczegolnosci pajacykow. Tu moja internetowa szafa z ciuszkami :)
https://picasaweb.google.com/102793...&authkey=Gv1sRgCNjd9Ijx3rTuTQ&feat=directlink

Ostatnia edycja:
kupiłam i ten klin. dwójka dzieci w jednym pokoju...taki był mój plan do póki nie okazało się że chłopak,teraz też będą dwoje w jednym pokoju,ale ten chłopięcy jest już urządzony i nie wiele mogę zmienić:-(a drugi muszę zrobić pod córkę,ale to dopiero po komunii,bo już nie mam kasy na to:-(

noirel wózek świetny.
nakleiki również.
ja takiego rodzaju poduszki nie kupuje, no chyba ,ze Mały będzie ulewał to wówczas zakupie

reklama
Do góry