A
AnOoLa88
Gość
HIT! WÓZEK RAMATTI AMBER GONDOLA +SPACER W JEDNYM (741844397) - Aukcje internetowe Allegro
albo ten?
próbuje znaleźć fajny i niedrogi wózek..
albo ten?
próbuje znaleźć fajny i niedrogi wózek..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
roan marita jezeli o nim piszesz - ja slyszalam ze ten wozek jest calkiem dobry i dobrze sie sprawuje bynajmniej o wadach nie slyszalam - tylko ze do mnie nie przemawia styl wozka - ale to juz tylko i wylacznie kwestia gustu !!!!ja już wybrałam, nasz pierwszy strzał, wózek do odebrania na miejscu, prowadzi się go świetnie i cena jest jak dla mnie idealna. kupujemy go w październiku.
nie wiem dlaczego dziewczyny tak na niego narzekaja
ja mam go bez fotelika,powiedzcie mi czy ja do takiego wozka moge dolaczyc fotelik?Bo tego nie wiem?Ja mam bardzo podobny wozek do tego i jestem z niego zadowolonanie wiem dlaczego dziewczyny tak na niego narzekaja
ja mam go bez fotelika,powiedzcie mi czy ja do takiego wozka moge dolaczyc fotelik?Bo tego nie wiem?
Dziewczynki ponawiam moje pytanie z wątku głównego. Jakie wypełnienie powinna mieść kołderka i poduszka dla maluszka? Czy to jest jakiś półpuch czy coś zupełnie innego, bo zupełnie się nie orientuję.