Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to łóżeczko jest po synkach mojej kuzynki - wcale nie zniszczone właśnie też myślałam o jakiejś półeczce - tak jak piszesz Madzia - żeby mieć akcesoria pod ręką - będzie trzeba przemyśleć sprawę i coś kupić
jesli chodzi o wyreczko dla maluszka to juz mamy lozeczko po starszym synku teraz czeka nas za to zalup lozeczka dla starszaka
lozeczko rozklada sie na taki maly tapczanik i juz pare miesiecy temu zlozylam lozeczko ,zeby mlody mogl sie przyzwyczaic do spania w zwyklym wyrku
pozozstanei zakup lozka dla starszaka
ale o takiej poleczce tez musze pomyslec
z synkiem nie kupilam sobie takiej i zalowalam bo kregoslup cierpial
mysle jeszcze o zakupie takiego zastawu z wanienka
w zasadzie to chyab stojak z wanienka
ale narazie to tylko o tym mysle bo jeszcze nic nawet nei szukalam
Mamjakty naprawdę sliczna ta karuzela, jak mam podobna tylko ze zwierztkami kupiłam zeszłym tygodniu w komisie dzieciacym za 85zł. Widziałam tez tam Sliczny wózek za 600zł bordowy z motywami kwiatowymi, jak upewnie sie ze będę miała dziewcznkę to mozliwe ze sie na niego skuszę