Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja muszę zabrać 10 sztuk x dzień = czyli 50 pieluszek i do tego chusteczki. Ciuszki wziełam, z nastawieniem że mogę je zostawić w szpitalu.
Dziś w końcu przyszła moja kołyska z Ameryki. Mój zajebisty zakup, który dokonałam 8 września a dostałam 10 grudniaOczywiście jeszcze Urząd Celny zaliczyłam
Ostatni raz kupiłam coś z tego kraju !!!
Wkleję wam zdjęcie kołyski ja mąż ją wieczorem poskłada.
Kupiłam w sklepie i dziś go dostarczono
. Jakie zrządzenie losu. Tyle nerwów nas to kosztowało. Ja też już nigdy nie kupię czegoś drogiego przez internet.U nas tez jest taki moze nie tyle zwyczaj co dobry uwazam sposob na przywitanie drugiego dziecka. Mam tez nadzieje ze goscie ktorzy beda przychodzic do Jasia beda pamietac ze jest jeszcze Michas...ja dzis kupiłam ksiazeczke o Kubusiu dla Juleczki od Braciszka na powitanie... A jak mały sie urodzi to Julka ma isc z tata kupic mu prezent..:-)
.
Łącznie wydaliśmy około 800zł. Jestem zadowolona.:-) buzz QUINNY (503491067) - Aukcje internetowe Allegro

Kuleczka- prześliczna kołyska!!!Mam już kołyskę poskładaną, tylko falbanki nie wyprasowane
Pomimo iż czekałam na nią 3 m-ce - jest naprawdę śliczna.
Delikatnie kołysze, można włączyć melodyjki i ma lampkę od środka.