reklama

Zakupy styczniówek 2009

Dziś przyszedł mój upragniony wózek. Po dwu miesiącach czekania nerwów i stresów no i końcowego skasowania zamówienia. Kupiliśmy wózek w sklepie. No i dziś była dostawa. oto on

Załączniki

• 51sso4hI-cL._SX315_SY375_PImothercare13percentoff,BottomRight,-10,-10_SX315_SY375_.jpg
    51sso4hI-cL._SX315_SY375_PImothercare13percentoff,BottomRight,-10,-10_SX315_SY375_.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 57
  • 414bnd0ZG-L._SX315_SY375_.jpg
    414bnd0ZG-L._SX315_SY375_.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 53
  • b85adcda-.jpg
    b85adcda-.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
śliczny wózeczek :-)
ja wczoraj zrobiłam już ostatnie kosmetyczne zakupy :-D chyba jednak nie będe zabierać swoich ubranek dla Małej do szpitala, bo ponoć "giną" podczas prania itp :dry: tak więc torba będzie trochę mniejsza - chyba jednak w jedną się spakuję a szlafrok wezmę do reklamówki - i tak zaraz po tym jak mnie na oddział przyjmą to go założę to po co ma miejsce zajmować w torbie ;-)
a jak dużo pampersów zabieracie? ja mam paczkę 74 chyba, ale przeciez nie będę całej brać, no nie? :confused:

My jeszcze nie mamy wózka. Ciągle nie moge się zecydowac:-p:-p:-p

Biorę malą paczkę pampersów newborn. Nie sądzę żeby większa się przydała. W końcu będziemy w szpitalu 3-4 dni.

Laski ja biore 10 sztuk (1nki z pampersa) to na poczatek wystarczy i miejsca nie zajmuje Przeciez codziennie ktos do nas bedzie przychodzic z rodziny wiec przyniesie

u nas w szpitalu dają pampersy także ja nie muszę brać. A jakby co to mąż dowiezie. Po co tyle targać ze sobą. Ciuszki mogę mieć swoje ale mogą ginąć, także mała będzie w tych szpitalnych. Jedynie na wyjście już swoje.

Ja muszę zabrać 10 sztuk x dzień = czyli 50 pieluszek i do tego chusteczki. Ciuszki wziełam, z nastawieniem że mogę je zostawić w szpitalu.

Dziś w końcu przyszła moja kołyska z Ameryki. Mój zajebisty zakup, który dokonałam 8 września a dostałam 10 grudnia :angry::angry::angry: Oczywiście jeszcze Urząd Celny zaliczyłam :angry::angry::angry: Ostatni raz kupiłam coś z tego kraju !!!

Wkleję wam zdjęcie kołyski ja mąż ją wieczorem poskłada.

reklama
czekam na zdjęcie z niecierpliwością ...ja nie mam nic jeszcze postawionego i przyszykowanego wiec tylko siedze i ogladam czyjes zdjecia z szeroko otwarymi oczami hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry