reklama

Zakupy styczniówek 2009

Moim zdaniem najładniejszy macie:-) może dlatego że sama mam czerwony wózio i już mi się opatrzył;-)Spacerówki teraz szukamy ale właśnie zielonej albo niebieskiej:tak:tylko ciężko znaleźć fajną w dobrej cenie, bo potrzebujemy tylko dla mojej mamy jak będzie się małą opiekowała!

reklama
Celinko moja się jeszcze mieści i może nawet całe wakacje by przejeździła ale ona chce oglądać świat:tak:nudzi ją leżenie na płasko...chce siadać! Myślę, że w lipcu przesadzimy ją do spacerówki z kompletu:tak:

mam pytanie do dziewczyn chustowych chcemy zamówić tę chustę czy jest ona w porządku
NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier.)

Dag - mi się nic nie otwiera - może nie cały link skopiowałaś ?
masz na myśli nati tkaną ?

====

Celinko - ja już założyłam spacerówkę na stelaż - ale ja już dawno pisałam, że Skrzat jest obrażony na gondolę i dostaje w niej histerii.
Stąd u nas się pojawiła chusta.
jak narazie w spacerówce zaliczyliśmy dwa wyjścia - oba w pozycji półleżącej.
niestety oba trwały po około 20 minut - więc nie można ich nazwać chyba spacerami :baffled:
nie chcę jeszcze dziecka sadzać w spacerówce - skoro samo nie siedzi, a pozycja półleżaca chyba nie do końca satysfakcjonuje Skrzata.
także nadal sie motamy w szmatkę i podziwia świat z należytej (jego zdaniem) perspektywy ;-)
ale spróbuj - może Bartek będzie zadowolony z takiej pozycji, w której prawie leży ?

Filip już dawno w spacerówce:tak:... z tym, że mam taką, że dla noworodka przystosowana też. podnóznik <podnóżek,czy jak go nazwac> zakładam i jak w gongolce, że nie wysunie się młody... ale jak nie śpi to inaczej niż w półsiedzącej nie wytrzyma wierci sie i wrzeszczy, że chce siedziec... :-p gondola już dawno za mała a i spacerówka jakaś ciasnawa się wydaje....:/

Ostatnia edycja:
nati tkaną ma Mamjakty - więc pewnie się wypowie w temacie.
nie wiem czy pasiaki nati nie są troszkę ''za ciepłe'' na lato.

na plus nati jest to, że dobrze nosi nawet cięższe dziecko.

Ostatnia edycja:
My też już dawno w spacerówce. Wyjście w gondoli kończyło się po 10 min atakiem histerii.:no: Ustawiam spacerówkę do pozycji z leżaczka i jest super. Kuba trochę protestuje przy wkładaniu do wózka ale kiedy dostanie zabawkę i ruszymy to jest zadowolony. Jak przyśnie to rozkładam na płasko. Przesadziłam go do spacerówki bo wcale nie mogłam wyjść z domu. W chuście wytrzymuje ok 20 min i potem się złości że mało widzi.:eek: Wychodzi długie noszenie na ramieniu do odbicia.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry