• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Poletka super wózeczek, ale cena kosmiczna :tak:

A ja w Biedronce dorwałam za 7zl/ szt. takie ciuszki :-p

Załączniki

• Obraz 382.jpg
    Obraz 382.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 54
  • Obraz 384.jpg
    Obraz 384.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 56
  • Obraz 383.jpg
    Obraz 383.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 53
reklama
A ja właśnie robię kryptoreklamę dla znudzonych w weekendowe przedpołudnia: odkryłam ostatnio sklep Nowa Matka Polka. To nie jest właściwa reklama, bo sama nic tam nie kupiłam, ale można sobie poczytać opisy niektórych produków, są naprawdę napisane "z jajami". Dobrze się przy tej lekturze bawiłam (np. huśtawka). Podejście do tematu bardzo mi się podoba. :-)

No niezłe Melu:-):-):-):-)Babcia wprawdzie tańsze rozwiązanie niz huśtawaka, ale szarpie nerwy Matki Polki, więc pewnie dużo ludzi się skusi:tak::tak::tak:;-);-);-)ale fajny portal, obiektywny i zabwany:-):-):-)
A ja kupiłam ostatni przezabawną książkę dla Jacka -M. Przewoźniaka "Wielka Encyklopedia Krasnoludków"
(Wielka Encyklopedia Krasnoludków - Marcin Przewoźniak - Merlin.pl)
po prostu miodzio!!!czytam Małemu popołudniami, jak się bawi na macie i zaśmiewam się:-D:-D:-DOn przyzwyczaja się do melodyki słowa czytanego a ja przy okazji mam relaks...
Poza tym w Rodzicach(czasopiśmie)jest seria książek "Franklinów"to tez godne polecenia, bo frankliny są troszkę edukacyjną, troszkę terapeutyczną wręcz bajką np. "Franklin będzie miał siostrzyczkę" pomaga znaleźć się w sytuacji powiększenia rodziny.."etc.Polecam...;-)
Znalazłam też fajne słuchowisko "Opowieści Biblijne"czytane przez Katarzynę Łaniewską- świetnie zaaranżowane, wydawnictwo MediaPlus...Jak ktoś lubi te klimaty to naprawdę fajne:-):-):-)ale to trudne do dostania, ja w kioskach znalazłam...

Ostatnia edycja:
my w końcu kupiliśmy spacerówkę!!!

..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: PLIKO SWITCH - 2009 przekładane siedzisko przód/tył

zachorowałam na teutonię lambda, w sklepie była tylko cosmo - ogólnie świetna, ale buda jakaś taka badziewna, a jednak dając ponad 2 tysiaki za wózek wymagasz, że będzie idealny!

nasz peg perego jeszcze w pudle jest, jutro wracamy do domku, rozpakujemy i przetestujemy! już sie nie mogę doczekać :-) mam nadzieję, że młoda polubi ;-)

reklama
ja ostatnio szczeslwa ze sliczne i tanie bo po 15 zł (przecenione 50 %) kupiłam dwa rampersy (na 80 i 86) szkoda tylko ze w domu dotarło do mnie ze to kurde na babe a u mnie tym razem facet przecież...
1zgbwg5.jpg

2u6o9ch.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry