reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Dziewczyny przestancie, sukienka tylko opina biust i jest pod nim odciąta, więć brzuch można super schować :sorry:. Zresztą jak ją skrócę to zrobię własną fotkę.

Małpko swietny kocyk!!
Ja dzisiaj dostałam pajacyki z Early Daysa i są boskie!! Kolorki są o wiele ładniejsze niż na fotce!! Super gatunkowo :tak::tak:Wiec polecam!!

ja mogę polecić bawełniany kocyk z firmy carter's - dostaliśmy taki i jest naprawdę fajny, bawełna dobra gatunkowo, dobrze wykończony :tak:
ja też lubię rzeczy z early days, więc pewnie ich kocyki też są fajne :tak:

ostatnio mam manię kupowania rampersów na lato i body-sukienki :tak: kupuję na rozmiar 80, mam nadzieję, że nie wyrośnie - już teraz niektóre body na 80 jej zakładam :eek:

Ja wczoraj odłożyłam sobie w wójciku krótkie spodenki i rampersy dla małego na lato rozmiar 74 , panie były tak miłe że odłożyły mi wszystko na czerwiec bo wtedy będą większe przeceny :) Generalnie to jestem zakochana w tych ciuszkach z wójcika tylko ceny straszne :( ale gatunkowo są rewelacyjne jedyne co to mam problem z rozmiarami mały ma ponad 72 cm wzrostu ale wszystkie spodenki z wójcika na 74 są dla niego za lużne w pasie , z kolei na 68 są ok ale na długość za krótkie:sorry:

madzilla-może się na jakiś spacerek umówimy z jakiej dzielnicy Szczecina jestes??

Małpko, genialny kocyk..Też taki zamówię, bo fakt w upały polarowe średnio fajne...
W ogóle my też mamy ciuszki z early days(nam Mama Chrzestna Jacka przywozi, jak odwiedza przyjaciółkę w Anglii)i też jestem nimi zachwycona, wyraziste kolory, materiał super gatunkowo(jedyny minus to plamy po jedzonku jak sie zrobią to nawet vanishem nie chcą zejść:-()

reklama
mi też ubranka z WÓJCIKA się podobają, są drogie fakt.
Dostałam w prezencie sukienką z seriii Zielona Księżniczka i dokupiłam sobie sweterek i chustę na głowe zeby mieć komplet

Super mają cuchy bo można kompletować, ale jak dla mnie to trochę za drogo, sprzedwca z allegro wójcika
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Załączniki

• sweterek zk.jpg
    sweterek zk.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 60
  • sukienka zk.jpg
    sukienka zk.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 80

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć