reklama

Zakupy styczniówek 2009

My ostatnio zakupiliśmy nowy wózek dla Franusia mamy emaljunge mondial duo combi ale okazał sie być bardzo nie poręczny i nie wygodny w pakowaniu i wypakowywaniu z samochodu świetnie się nadaje na teren do lasu itd ale do miasta lipa:no:
Z tego powodu szukałam poręcznego i lekkiego wózka jak byłam w berlinie to wpadł mi w oko bugaboo cameleon strasznie mi się z wyglądu nie podobał ale zastanowiło mnie czemu jest ich tam tak dużo , poczytałam trochę recenzji i okazało się że jest po prostu bardzo lekki waży razem z gondolą albo spacerówką (montuje się je na rzepy na jednej ramie) 9 kg jest super do składania ma nisko gondolę co na początku wydawało mi się beznadziejne ale póżniej okazało się super bo mały widzi mnie cały czas nawet jak gdzieś siedzimy , ma przekładaną rączkę no i można zmieniać kolory budek i obić na spacerówkę:-) jedyny minus to koszmarna cena, ale jest jej naprawdę wart mogę polecić z czystym sumieniem.
A i można na nim montować fotelik maxi cosi .
http://www.4kids.com.pl/produkt/bugaboo denim.jpg

reklama
Nienawidzę nieplanowanych wydatków Niestety padł nam wózek koło odpadło:dry: Staruszek swoje przeżył 5 lat i trzecie dziecko (no 2,5 dziecia bo na moim zdechł) Musimy jutro kupic spacerówkę Martwię się czy bedzie z czego wybierać :no:

.......................................................................
Wózek kupiony Strasznie chciałam taki z przekładaną rączka ale się zawiodłam na tych w sklepie Albo same zestawy (gondola będzie mi potrzebna pewnie gdzieś za trzy lata :P) albo po przekręceniu rączki trzeba drobić kroczki jak gejsza wybrałam Wybrałam haucka bo miał wszystki pozostałe funkcje na których mi zależało. Jutro zaliczymy pierwszą jazdę bo dziś cały dzień lało
http://www.allegro.pl/item630349391_wyprz_nowy_wozek_spacerowy_hauck_shopper_6_grati.html

Ostatnia edycja:
mam sporo ciuszków ale czesto nie moge sie powstrzymac przed zakupem:) kolejnych dla mojej pszczółki:-)

Załączniki

• n.jpg
    n.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 67
  • n3.jpg
    n3.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 62
  • n1.jpg
    n1.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Madzila śliczne ciuszki.

ja jestem na etapie poszukiwania na allegro koszulek z krótkim rękawkiem i krótkich spodenek..bo tego nie mam prawie w ogóle dla Filipa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry