mysza83
Fanka BB :)
My ostatnio zakupiliśmy nowy wózek dla Franusia mamy emaljunge mondial duo combi ale okazał sie być bardzo nie poręczny i nie wygodny w pakowaniu i wypakowywaniu z samochodu świetnie się nadaje na teren do lasu itd ale do miasta lipa
Z tego powodu szukałam poręcznego i lekkiego wózka jak byłam w berlinie to wpadł mi w oko bugaboo cameleon strasznie mi się z wyglądu nie podobał ale zastanowiło mnie czemu jest ich tam tak dużo , poczytałam trochę recenzji i okazało się że jest po prostu bardzo lekki waży razem z gondolą albo spacerówką (montuje się je na rzepy na jednej ramie) 9 kg jest super do składania ma nisko gondolę co na początku wydawało mi się beznadziejne ale póżniej okazało się super bo mały widzi mnie cały czas nawet jak gdzieś siedzimy , ma przekładaną rączkę no i można zmieniać kolory budek i obić na spacerówkę:-) jedyny minus to koszmarna cena, ale jest jej naprawdę wart mogę polecić z czystym sumieniem.
A i można na nim montować fotelik maxi cosi .
http://www.4kids.com.pl/produkt/bugaboo denim.jpg
Z tego powodu szukałam poręcznego i lekkiego wózka jak byłam w berlinie to wpadł mi w oko bugaboo cameleon strasznie mi się z wyglądu nie podobał ale zastanowiło mnie czemu jest ich tam tak dużo , poczytałam trochę recenzji i okazało się że jest po prostu bardzo lekki waży razem z gondolą albo spacerówką (montuje się je na rzepy na jednej ramie) 9 kg jest super do składania ma nisko gondolę co na początku wydawało mi się beznadziejne ale póżniej okazało się super bo mały widzi mnie cały czas nawet jak gdzieś siedzimy , ma przekładaną rączkę no i można zmieniać kolory budek i obić na spacerówkę:-) jedyny minus to koszmarna cena, ale jest jej naprawdę wart mogę polecić z czystym sumieniem.
A i można na nim montować fotelik maxi cosi .
http://www.4kids.com.pl/produkt/bugaboo denim.jpg
gratuluje zakupu !!Aby sprawdził się w 100%

Staruszek swoje przeżył 5 lat i trzecie dziecko (no 2,5 dziecia bo na moim zdechł) Musimy jutro kupic spacerówkę Martwię się czy bedzie z czego wybierać
W porównaniu ze starą kolumbryną to prawdziwy ideał :-) A jaki lekki 9 kg łatwiej wnieśc na 2 pietro niz 15