reklama

Zakupy styczniówek 2009

śliczne ciuszki Madzila :tak:

czy ja jestem dziwna? - bo nie wiem czemu ale jak pare razy zdarzyło mi się założyć małej koszulkę i spodenki na pampersa to jakoś dziwne to dla mnie było :baffled: brakowało mi czegoś jeszcze na tego pampersa - bo on wystawał spod tych spodenek :baffled: też tak macie? no i dlatego częściej zakładam body - wtedy mam wrażenie, że one tak fajnie podtrzymują pieluchę...

reklama
mamjakty ja też tak mam;-)dlatego małej kupiłam majteczki na pampersika i już lepiej:tak::tak:
Madzila super ciuszki!! Ja też co chwilę bym kupowała..
Wczoraj kupiłam 7 pack body early days;-);-)bo nigdzie u mnie w sklepie białych nie było;-)

jak tak ciepło to tylko body samo albo koszulka czasami i bez spodenek .. laseczki wiecie jak im ciepło w samej pieluszce a co dopiero jak jeszcze na to dwie warstwy wsadzicie.. a niebawem zaczniemy zakładac pieluchomajty bo beda tak brykac ze normalnej pieluchy nie da raqdy zapiąc ( u Juli od 7,5 miesiaca)

Ostatnia edycja:
Kasia - ulżyło mi ;-)
jak już będzie pełnia lata to pewnie że sam pampers wystarczy - ale teraz póki co pogoda dziwna jest, niby cieplutko ale wiaterek jest nadal zimny, zwłaszcza jak chmura wyjdzie i słonko zakryje :baffled:

Madzila super zakupy!:tak:
Mamjakty ja też tak mam z tym ubieraniem!!
KasiaJ jak przyjda bodziaki to napisz czy fajne!!
Ja kupiłam 7-pak marks&spencer-fajne ,ładnie wykończone ale takie grubsze bo bawełna porządna!!:-p:-p

A ja kupiłam sobie sukienkę. Tak zajebiście leży - ramiona, dekol i piersi są bardzo ładnie podkreślone. Sukienka jest na wysokie osoby ja ją muszę trochę obciąć, ale orginale zakończenie doszyję. Kolor uniwersalny, marynarki, korale i buty w różnych kolorach - jestem cholernie zadowolona.

Sukienka

Kuleczko śliczna sukieneczka! Ja właśnie jutro wybieram się cos kupić dla siebie wkońcu...
Małpko napisze!! Mam już i pajacyki i body z early daysa i jestem bbb zadowolona:-)Tych białych nie miałam więc kupiłam już większe na 6-12 mies.;-)

reklama
oj ja tez firme early days bardzo lubie...body mam ale kolorowe są świetne...
kuleczko świetna sukienka :tak:

a ja też sobie kupiłam sukienkę....za namową męża..o taką...

WWW_KESI_PL , ŚWIETNA SUKIENKA NA LATO ZOBACZ! (642866792) - Aukcje internetowe Allegro
rzeczy tej f-my to taniocha w UK, mozna je kupic w sklepie "Primark" za doslownie grosze! np.kocyk 15zl, bodziaki 7szt. niecale 25zl, a taki pajac jak pisala KasiaJ82 na WYPRZEDAZY za 30z,l to tu max 15zl... body w Mothercare, M&S lub Next 6szt kosztuja ze 30-40zl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry