reklama

Zakupy styczniówek 2009

Jejku jakie śliczne ubranka szyją dla dziewczynek Mam nadzieję że następna w kolejce u nas będzie mała laleczka którą mama będzie mogła stroić:-D A mój synio jak go wystroję to albo się zapluje albo mu się uleje :crazy:

reklama
Dziewczyny przestancie, sukienka tylko opina biust i jest pod nim odciąta, więć brzuch można super schować :sorry:. Zresztą jak ją skrócę to zrobię własną fotkę.
Kuleczka a jaki rozmiar kupiłaś , bo ja się zastanawiam , ale się boję czy w biuście będzie dobra , bo zawsze kupowałam M , ale górę miałam w rozmiarze 38 a teraz kupowałam 42 , żeby się dopiąć w biuście .
Anihira nie martw się ja mam dwie córki , jedna i druga ulewały , ale jakoś sobie radzę z ubraniem sukienki , trening czyni mistrza i rewelacyjne są śliniaczki jak gdzieś wychodzimy to na śliniak kładę jeszcze pieluszkę i dopiero przy ludziach ją zdejmuję , zwłaszcza po jedzeniu.

Ostatnia edycja:
Ariha ja kupiłam rozmiar 36, w biuscia mam 75B, i zawsze nosiłam 36 a po ciąży nic sie nie zmieniło (zresztą dół sukienki jest i tak luźny) a materiał się troche naddaje bo to wiskoza. Musisz dopasować do biustu, mają tabele rozmiarów.

Adi śliczna spacerówka!! Mnie się bardzo podoba taki kolorek i równiez zwróciłam na nią uwagę w sklepie! Super!!
Ja też oglądam spacerówki ale kupimy chyba na przyszły rok dopiero, wtedy mamy plany wyjechac nad morze a mutsiaka nie bedziemy targac przez całą Polskę!
Nam się podoba narazie ten: RA Wózek Maclaren Techno XLR Brown/Pink 2009 (647362311) - Aukcje internetowe Allegro
Może wujek nam go kupi w UK bo są o wiele tańsze niż w Pl.

W tym roku na pewno go nie kupimy ale może będziemy zmuszeni kupić inną mała spacerówke bo małą się bedzie zajmować moja mama, ciocia albo siostra... a one mają seicento wiec nie wejdzie mutsiak... więc chyba pomyślę nad tym co Ty kupiłaś bo śliczny naprawdę jest:tak::tak::tak: Fotki koniecznie poproszę;-)

A dziewczyny polecam tego pieska, moja mała go dostała na dzień dziecka i jest zachwycona http://www.allegro.pl/item643447730_szczeniaczek_uczniaczek_z_sercem_2009_fisher_price.html

Ostatnia edycja:
Ja szczeniaczka uczniaczka chciałam kupić, ale zdecydowałam, że kupimy do na półroczku jak będzie ciut bardziej kumata :-) A na aktualny etap jej rozwoju kupiliśmy dwie fajne ogromniaste grzechotki z Fisher Price, też jest zachwycona i bardzo zdziwiona, że nie da się ich całych zjeść :-) Do tej pory miała prawie same gryzaki, więc grzechotki się jej przydadzą, jedna jest fajna bo można powiesić ja na macie ;-)

Załączniki

• Obraz 129.jpg
    Obraz 129.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 59
  • Obraz 130.jpg
    Obraz 130.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 55
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć