Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My jeździliśmy już kilka razy z Kubą do Warszawy na konsultacje a to jest ok 250km Nie możesz zakładać że dziecko będzie ci spało w samochodzie cały czas Ostatnio spał mi tylko przez pół drogi a miał 2,5 miesiąca twoja mała będzie miała ok6 Klusek wytrzymał mi maksymalnie w samochodzie 3 godziny Przerwy trwały ok 30 min-jedzenie przebieranie rozprostowanie kości Nigdy nie udało mi się nakarmić go w foteliku Myślę że półroczne dziecko może potrzebować więcej ruchu To dodatkowe kilka godzin w trasie Może być i tak że będziecie musieli się zatrzymać po drodze na dłuższy odpoczynek (hotel pensjonat) nawet kilka razy Oczywiście każde dziecko jest inne To tylko moje doświadczenia z wyjazdów z moim synem:-)Dziewczyny w lipcu bedziemy jechac samochodem z Polski do UK z nasza Laureczka. Troche sie boje jak ona to zniesie. Myslalam o zakupie fotelika Mutsy, badz Jane z mozliwoscia rozkladania, aby zapewnic jej jak najlepszy komfort jazdy. Napiszcie co o tym myslicie?
) i moim zdaniem wygodniejszy.
co prawda półroczne dzieci spią z reguły mniej niż 4miesięczne ale i tak większośc dzieci zasypia w autku chyba, że jest im za gorąco albo za zimno. mój brzdąc śpi w najlepsze w samochodzie
brak słów... troche mało wygodne przeciskanie się z małym dzieckiem nawet jeśli ma się pomoc w kimś jeszcze... tak też latałam... nie polecam szczególnie jeśli ktoś mieszka dalej niż przy dwóch lotniskach bo i do tych trzeba dojeżdżac.....wcale nie jest ekspresowo