reklama

Zakupy styczniówek 2009

Hmmm mi starszyzna mówi żebym od początku dała taką płaską podusie....bo ponoć nie ulewa sie tak dziecku...ale czytając Was to już sama nie wiem....

A jak to jest z tym łóżeczkiem turystycznym....pełno tego na allegro...Są jakieś mamusie które miały posiadały?? Zastanawiam sie nad kupnem takiego ale wolałabym usłyszeć jakies opinie najpierw:-)

reklama
Ja mam i na wyjazdy super rozwiązanie. Ale 4 lata temu to byly tylko zwykle. teraz sa fajne z przewijakami kieszeniami, dwoma poziomami itd. Musisz sprawdzic jak Cie to interesuje

właśnie na podróże takie łóżeczko jest idealnym rozwiązaniem :) moja kuzynka takie ma - jest bardzo zadowolona, ale tak jak rondzia napisała - kupione kilka lat wstecz, a teraz jest bardzo duży wybór takich łóżeczek - czasem nawet fajniejsze niż tradycyjne :)

spooky27 - lepiej nie uzywac takiego w domu... czytałam o kilku przerażających historiach, jak to łóżeczko złożyło się w nocy przygniatając i dusząc niemowlę :/ A starszy dzieciaczek, taki powyżej 1,5 roku to z kolei będzie z takigo łóżeczka górą uciekał.
Naprawdę, w domu to najlepsze jest drewniane, no i jest też zwykle znacznie tańsze :tak:

my tez mamy turystyczne ale na wyjazdy ale bez zadnych bajerów.
Też jestem zdania że w domu lepsze jest drewniane wydaje mi się stabilniejsze.
Ten poziom dla niemowlaczka wydaje mi się mało stabilny a na ten przewijak słyszałam że źle się na nim przewija bo jest za miękki. Ale to trzeba na żywo najlepiej zobaczyć i ocenić swoim okiem.

nie no, ja też jestem za tym, żeby w domu mieć zwykłe, drewniane łóżeczko - to tylko taka aluzja, że jak przeglądałam stronki to czasem takie turystyczne łóżeczko miało więcej bajerów od tradycyjnego :)
jeżeli mało się wyjeżdża to chyba takie łóżeczko jest zbędne :)

Ja sie zastanawiam nad takim kojco-turystycznym łóżeczkiem które będzie i do domu będzie stało na dole i służyło jako kojec i na wyjazd tyle że nie wiem czy lepszy będzie typowy kojec np. taki jak ten :
Kojec Brevi SOFT & PLAY Blue Sea | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niemowląt

Czy takie łóżeczko:
http://www.smerfland.pl/?s=produkt&id=1023

Boję się że kojec będzie nie odpowidni dla niemowlaka , ale wydaje się być stabilniejszy a przy dwóch labradorach w domu bardzo żywiołowych to nie wiem czy jak z rozbiegu wpadną i otrą się o takie łóżeczko to czy się właśnie nie złoży ??
Pytanie czy takie niby kojco łóżeczko jest na tyle duże aby faktycznie spełniać rolę kojca? Co wy o tym sądzicie?

reklama
Ja już nie mam problemu z łóżeczkiem - mój ojciec zaofiarował się, że kupi w prezencie jakie będę chciała :tak: Później się tylko pomartwię jeszcze wózkiem, ale loooz. Na razie się wściekam, bo kupiłam używany laktator Canpol Premium i nie zasysa :wściekła/y: Nie wiem czy coś jest niedokręcone czy jak, ale jestem piekielnie wkurzona....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry