reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy styczniówek 2009

ojej, a myślałam, że już nie będzie trzeba dokupować :-( ale może mi nie pójdzie nic w biodra - ja raczej nie mam bioder i w tym właśnie problem z doborem spodni, bo jak w pasie dobre to w biodrach mi odstają :wściekła/y: wszystko idzie mi w brzuch :sorry2:

reklama
Ja zakupiłam sobie takie fajne spodnie dresowe dla ciężarnych z golfem w H&M i powiem wam myślę , że spokojnie starczą do porodu. Nawet nie wyglądają jak dresowe, naprawdę fajna bawełna!

To są ciuszki, które ostatnio kupiłam albo dostałam:)) Wklejcie też swoje zakupy dla maluszka!!</p>

Ostatnia edycja:
Ja też mam jedną parę takich z golfem ciążowych hihi...i muszę stwierdzić tak jak Wy dziewczyny że są bardzo wygodne..
ja na razie nie przybrałam w biodrach wiec nadal mam nadzieję że ta para wystarczy mi to końca...a co będzie..czas pokaże!

Ja kupiłam spodnie z glfem jedne w H&M takie bojówki brązowe i spokojnie sie w nie mieszcze...byle do konca ciąży... a wczoraj jeszcze kupiłam dresowe w C&A szare i są megawygodne chodzę ich w domu i na spacer też mogę w nich sie wybrac a i na pewno starczą do konca bo kupiłam troszkę wieksze!

Kasia - to chyba mamy takie same spodnie, bo ja tez mam z h&m brązowe bojówki, takie cienkie, co można podwinąć do 3/4 ;-) bardzo fajne, ale na zimę za cienkie są, dlatego poszukuję dżinsów albo sztruksów - te w h&m nie bardzo pasują na mnie, bo tam głównie marchewy tzw są, a ja za takimi nie przepadam i w ogóle śmiesznie wyglądam :sorry2: kupiłam jedne spodnie na allegro, ale są o dziwo ciut za duże i mi z tyłka spadają co chwilę - ale mam nadzieję, że jak brzuch mi urośnie to będą dobre, no i kupiłam sobie niedawno na allegro tez jeszcze jedne - ale jeszcze nie przyszły :dry: a też mam dwie pary dresowych po domku, ale takie średnio wyjściowe są :sorry2: no i mam jedne eleganckie - i mam nadzieję, że to wystarczy :tak: teraz za jakimiś sweterkami się rozglądam i koszulą :dry:

reklama
Dziewczyny ja znów mam spodnie z 9fashion i bardzo sobie je chwalę.

A co do góry to tak sobie to wymyśliłam:

1) kupiłam koszulki gatta z mikrofibry (duży wybór na allegro) z długim rękawem.
Zawsze nosiłam S, ale teraz wziełam M z uwagi na brzuch (fotka w załączeniu)
Wziełam 4 kolory: biały, śliwka, brąż i czarny

2) na to nakładam koszulki tuniki, które nosiłam latem z krótkim rękawem. Jest mi ciepło bo mikrofibra jest bardzo milutka i fanstastycznie się poddaje, a na wierzchu mam luzną tuniczkę odcinaną pod biustem

3) druga opcja to nakładam koszulke z gatty a na nią ponczo (wełniane w duże dziurki - zielone z frędzlami i ma a"la duży golf) - dla przykładu fotka różowego

Kupiłam także ciepły sweterek z rękamem 3/4 grafitowy i nakładam na koszulki gatty. Dzięki temu moja zakupy nie są "ciążowe" a idealne na duży brzuch i na póżniej.
A zapomniałam bym dodać że na te koszulki naciągne jeszcze letnią sukienkę z krótkim rękawem - robi wówczas za tunikę ;-)

Załączniki

• bial%20dlugi%20rekaw%20m.jpg
    bial%20dlugi%20rekaw%20m.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 38
  • koszuki.jpg
    koszuki.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 31
  • ponczo.jpg
    ponczo.jpg
    141,9 KB · Wyświetleń: 33
Do góry