Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo ja myślę te z golfem zabrać na wyjście - w ogóle to takie fajne te spodnie są, nic nie gniecie, mogłabym cały czas w takich chodzić
co do butów to tez mam problem - mam takie stare a'la traperki czy trzewiki czy cuś takiego - mam nadzieję, że nadal będą dobre - chociaż już takie średnio wyjściowe są 
tez tak zamierzam robić, mam nadzieję, że moje dziecko będzie równie posłuszne :-)w ogóle to takie fajne te spodnie są, nic nie gniecie, mogłabym cały czas w takich chodzić![]()

fajne jest tez to, że moja kuzynka wszystko robi w tych samych godzinach - jedzenie, drzemka, kąpanie i spanie![]()

Mamjakty, zgadzam się w 100% - moje pierwsze odczucie po zakupie spodni ciążowych: czemu tego się nie nosi na co dzień? :-)no ale i tak nosimy spodnie z golfem - to one nie będą nam już towarzyszyły do końca ciąży? będę musiała jeszcze jakieś dokupować?bo ja myślę te z golfem zabrać na wyjście - w ogóle to takie fajne te spodnie są, nic nie gniecie, mogłabym cały czas w takich chodzić
co do butów to tez mam problem - mam takie stare a'la traperki czy trzewiki czy cuś takiego - mam nadzieję, że nadal będą dobre - chociaż już takie średnio wyjściowe są
![]()