reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

No właśnie myślałam, że to taka najzwyklejsza :confused: Długość według opisu to 71 cm. Sądzę, że dobra dla malucha, a potem i tak już będzie w niej siedział...
Ale to ja się jeszcze zastanowię :laugh2:

reklama
ja miałam taką tradycyjną na 100 cm (ok) ogładałam mniejsze i niezdecydowałam sie ale zobaczysz sama. dziecko zeby samo siedziało to ok pół roku - 7 miesięcy.. wklejam fotke Julki - 2,5 miesiąca , 6m i 7m i 2 tyg

Załączniki

• w1.JPG
    w1.JPG
    33,3 KB · Wyświetleń: 40
  • w2.JPG
    w2.JPG
    32,9 KB · Wyświetleń: 44
  • w3.JPG
    w3.JPG
    31 KB · Wyświetleń: 50
Ojej dziewczyny jakie śliczne zdjęcia - ach ja chyba zabiorę swojego męża na zakupy.
My dziś kupiliśmy lodówkę hihihihihi :-D ale jest fajna taaaaka wielka że chyba będę musiałą na taborecik wchodzić żeby sięgnąć do górnej półeczki :-)
A od nastęnego miesiąca zaczynamy kompletować wszystko co będzie potrzebne dla Karolinki :tak:

MADZIU dziękuję Ci za namiary! Może skorzystam ale z tego co wiem juz na 100% to bede miała cesarke ze względu na słaby wzrok i uszkodzoną rogówke i nie wiedomo co z siatkówką moze byc podczas porodu natur. Więc pod koniec wrzesnia ide na kolejne badanie i po zaswidczenie! A co do porodowki to mamy duza szanse sie spotkać:)) a córcie masz przesliczną!!KLULICZKU ale cudniaste śpioszki:)) do Ikei też sie musze wybrac heh chyba mnie mezus przeswieci z tymi zakupami;))ANIK gratuluję zakupu lodóweczki hihi chyba trzeba bedzie ten taborecik kupic;))) My kupujemy w listopadzie i tez własnie myslalam jak ja tam bede siegac;))

jakie fajne ciuszki tu widzę :-) Kluliczek - ja też zamówiłam kilka półśpiochów na allegro - ciekawa jestem jakie będą - zobaczę je dopiero jak do domku pojadę, to pewnie pod koniec września nastąpi :-(
Madzia_33 - ja też mam taką tradycyjną wanienkę :tak: śliczną masz córeczkę - teraz pewnie już mała pannica z niej jest :-)

Madzia_33 - cudna ta Twoja kruszynka:-)Ja jeszcze nie przymierzam się do zakupów-nie mam ostatnio do tego głowy!Ale za miesiąc otwierają u nas centrum handlowe to w końcu będe mogła zaszaleć!!:-):laugh2:

Teraz jak będę na chodzie zabieram sie za cięcie kocyków. Mam 2 z ikei polarki 130x170 i jeden krowiasty 150x200.
Kluliczku, daj znać, jak to się szyje, bo ja kupiłam jeden taki błękitny polarek 130x170 za 7,49 i pewnie to taki sam, jak Twoje albo prawie. A przyznam, że nigdy w życiu nic jeszcze nie uszyłam, poza przyszywaniem guzików i wieszaczków do ręczników :-) Czy są jakieś pułapki przy tych polarkach (np. coś się pruje, trzeba podwójnie podwijać itp.)?

reklama
Doszły do nas juz półśpiochy dla Miśka :-). Fajne są, duzo lepsze niz na zdjęciu, jestem zadowolona :-)

body_polspichy%20%283%29.JPG

i pościel do wózka doszła :-). Super. Teraz jak będę na chodzie zabieram sie za cięcie kocyków. Mam 2 z ikei polarki 130x170 i jeden krowiasty 150x200.

Wyglądają, jak z H&M, mam identyczne, są super :tak::-D;-), miałam do Naci w rozm. 56 i 62 i długo starczyły, bo takie duże wychodzą :-p. Teraz też będę używać, ale w rozm. 56 chcę kupić ze 2 pary, co mniejsze jednak będą, bo wtedy to się Nacia topiła :rofl2::baffled:.

Do góry