wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
celinka83- fajne te półśpioszki! A je się zakłada na bodziaka a na wierzch koszulkę??Hmmmmm może też się skuszę....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga_g też rozważam zakup takiej poduszki. Uwielbiam spać w pozycji trochę na brzuchu i teraz w nocy się kręcę, brzuch mi przeszkadza - i jest coraz większyWpycham małe jaśki, pod brzuch ale w nocy tak często zmieniam pozycję i non stop chodzę do WC, że jest to uciążliwe.
No dobra Celinka, znalazłaś sklep na mojej ulicyDziewczyny szukalam na allegro polspiochow i znalazlam takie:
HIT * PÓŁŚPIOCHY NIEUCISKOWE * 100% BAW. * 56 (448517699) - Aukcje internetowe Allegro.
Bardzo mi sie podobająJuz zamowione ;-)
Dziewczyny szukalam na allegro polspiochow i znalazlam takie:
HIT * PÓŁŚPIOCHY NIEUCISKOWE * 100% BAW. * 56 (448517699) - Aukcje internetowe Allegro.
Bardzo mi sie podobająJuz zamowione ;-)