wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
celinka83- fajne te półśpioszki! A je się zakłada na bodziaka a na wierzch koszulkę??Hmmmmm może też się skuszę....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aga_g też rozważam zakup takiej poduszki. Uwielbiam spać w pozycji trochę na brzuchu i teraz w nocy się kręcę, brzuch mi przeszkadza - i jest coraz większyWpycham małe jaśki, pod brzuch ale w nocy tak często zmieniam pozycję i non stop chodzę do WC, że jest to uciążliwe.

No dobra Celinka, znalazłaś sklep na mojej ulicyDziewczyny szukalam na allegro polspiochow i znalazlam takie:
HIT * PÓŁŚPIOCHY NIEUCISKOWE * 100% BAW. * 56 (448517699) - Aukcje internetowe Allegro.
Bardzo mi sie podobająJuz zamowione ;-)
To znaczy na byłej już ulicy, niestety... Ale przynajmniej wiem doooobrze, jak tam dojechać ;-) I ciuszków dużo i fajne kolorki
Ciekawa jestem, jak w realu wyglądają...Dziewczyny szukalam na allegro polspiochow i znalazlam takie:
HIT * PÓŁŚPIOCHY NIEUCISKOWE * 100% BAW. * 56 (448517699) - Aukcje internetowe Allegro.
Bardzo mi sie podobająJuz zamowione ;-)
. Też znalazłam tego sprzedawcę i mam zamiar u niego troszkę pokupowac :-). Tym bardziej, że mamy przyjaciela mieszkającego niedaleko i byśy go prosili o odbiór żeby nie jeździc już ;-p.
mi już przyszły i jestem bardzo zadowolona i z wykonania i z jakości
na razie ciuszków nie będę kupować, muszę przejrzeć pudła i zobaczyć co już mam - potem ewentualnie coś dokupię ;-)
Sobie także zrobiłam dobrze i kupiłam czarny golfik z krótkim rękawem i koszulkę z gatty z długim , żebym mogła na nia owy sweterek zakładać!!:-)
Niestety nie mam aparatu więc nie wkleje fotek:-(