reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Pewnie kupie w takim razie to mamo-tato, ale i tak w przyszłym miesiacu dopiero, bo teraz musze dbac o zdrowie psychiczne męża, a on tak dziwnie zielony się robi jak wchodzę na allegro :sorry2:.
Hehe :-)
Kluliczku, chyba wszystko jedno, one są w tej samej cenie, a mam niejasne przeczucie, że to szyje ten sam podwykonawca z tych samych materiałów... Bo zbyt podobne są te produkty obu firm.

reklama
No nie wiem, bo trafiłam kiedyś na jakimś forum jak się kłucili i wychodziło, że to własnie sa pracownicy/własciciele tych 2 firm... Są róznice, niewielkie ale są. A posciel kupię u betiny, taką z długim ochraniaczem, już sobie wypatrzyłam, teraz tylko wzór wybiorę i kupię, ale też w listopadzie dopiero. No chyba, że uda mi się odłożyc teraz.
A w listopadzie musze jeszcze Janka zaszczepic, kolejny wydatek. I buty mu kupic na zimę. Rany...

celinka83 - śliczny komplecik!!Ja już zielenieje z zazdrości patrząc na wasze zakupy, nie ma zmiłuj - idę dziś do Smyka - musze coś kupić bo oszaleję!!!!!!!:tak:
5e8ef17511.png

Celinka - prześliczny komplecik :tak: to Wy już takie eleganckie ciuszki kupujecie, a ja dopiero pare bodziaków zakupiłam :sorry2: dziś do krakowa jedziemy na wizytę i od razu do sklepów jakichś podskoczymy, to może skusze się na jakie fajny sweterek dla małej w H&M - ten co Marylion ma bardzo mi się podoba :tak:
Kluliczku - mój mąż też po mału nerwicy dostaje jak tylko przesyłam Mu dane i kwotę do przelewu :sorry2: na razie przestałam wchodzić na allegro... zobaczymy jak długo wytrzymam :tak:

Kluliczku - mój mąż też po mału nerwicy dostaje jak tylko przesyłam Mu dane i kwotę do przelewu :sorry2: na razie przestałam wchodzić na allegro... zobaczymy jak długo wytrzymam :tak:
A ja mam swoje konto i sama robię przelewy na allegro! :-) A potem tylko w połowie miesiąca błagam mojego, żeby mi przelał coś na konto, bo nie mam z czego zapłacić czynszu :-p

Aga prałam w lovelli a płukałam w jelpie od samego poczatku i wszystkie rzeczy. Bez płynu wszystko mi sie takie sztywne wydaje a wekurki i wełna tym bardziej:)

aga_q te pajacyki nabyłam w angielskim sklepie Next,

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-(

Mają przepiękne rzeczy dla dzieci, można oszaleć!!!!

ano prawda. pooglądałam i umarłam :cool2:

Aga prałam w lovelli a płukałam w jelpie od samego poczatku i wszystkie rzeczy. Bez płynu wszystko mi sie takie sztywne wydaje a wekurki i wełna tym bardziej:)

oooo !
i super. też tak zamierzam spróbować, a jakieś płatki to zostawię sobie awaryjnie jakby się okazało, że młody nie toleruje proszku i płynu.
ale tak jak mówisz - Madziu - pranie bez płukania w płynie jest dziwne :baffled:

reklama
Do góry