reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Pysia - leżaczek rewelacja!!!Ja wczoraj widziałam fajną huśtawkę a'la leżaczek firmy Graco, śliczna ale droga i tylko dla maluszków bo nie sądze żeby większy brzdąc się w niej zmieścił- cana przerażająca prawie 900,00:-p:-p

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

ja znów przesadziłam z wydawaniem pieniędzy... kupiłam te pajacyki co Klaudia linka wklejała, no i na tę książkę co Melulu polecała się skusiłam i dodatkowo na jeszcze jedna jakąś... a ten leżaczek tak mnie kusi... ale nie, najwyżej już potem zakupimy - muszę się kontrolować :sorry2: co to będzie w przyszłości, w ogóle niezorganizowana jestem co do wydawania pieniędzy..

Mamjakty to chyba nie dotyczy tylko Ciebie:tak: No bo jak tu sie oprzeć widząc te wszystkie śliczności, szczególnie czekając na to swoje wymarzone Maleństwo? Sama siebie przekonuję, że jestem przecież ekonomistką i jakoś rozsądniej powinnam podejść do tematu, ale mnie powstrzymują głównie pojawiające się siwe włosy na głowie mojego mężusia;-)

ten leżaczek jest super i też się nad nim zastanawiamy. Bo przeważnie te leżaczki bujaczki są tylko do 9 kg a ten to nawet moja Olcia mogła by sobie siadać.

Dziwczyny ja tez sobie ostatnio wypatrzylam lezaczek, ktory mi sie podoba, ale obejrzalam go w sklepie i stwierdzilam, ze zadna rewelacja. Lepiej zobaczyc go na zywo, a dopiero potem przez net kupowac.

No to ja chyba tez go zamówię :tak::-D.
W sumie, już wszystko mam, prócz pościeli, bo do Natalki mam 2, ale jak będę prać, to jeszze jedną musze mieć na zmianę. Chyba jutro kupię, no a ostatnio ni nie kupiłam, to leżaczek się przyda. Moja koleżanka kwietniówek rodzi w listopadzie i też go kupiła, mówi że super :rofl2::-p:-), to się chyba skuszę :tak:.

PYSIA ja też własnie ten leżaczek chce kupić.. tylko tak jak większość z was czekamy na przypływ gotówki!! On jest bardzo fajny a moja kolezanka, ktora urodzila w lipcu stwierdziła ze nie moze bez niego funkcjonowac wiec i ja kupie:))

reklama
Ja mam podobny lezaczek tez z fishera i jestem zadolwolona.. (moj miał jeszcze taka płozę do przodu wyciaganą że nie hustał sie tylko był taki lezacy bardziej wtedy...
Z fisera mozna kupowac w ciemno bo ma naprawde super towary ja mam kilka rzeczy i jestem Bardzo zadowolona!!
Kupiłam sobue koszule nocnąa - taka zwykła z targu za 30 zł rozpinana Były jescze takie zakładane ale sie bałam ze w takiej moze byc chłodno bo duzy dekolt ma...

I zamówiłam szkła do okularów bo wczoraj mi sie rozleciały..

Ostatnia edycja:
Do góry