reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Adiva... ja juz nie pamietam kiedy miałam tyle lat co TY:angry:

I nie wiem czy te nasze dzieci bede takie szczęliwe ze sa ze stycznia - Krzys jest dzień starszy od Zarazka- bo to taka kumul;acja prezentowa w jednym miesiacu prawie
Mikołaj Święta Urodziny..

a unas to kumulacja urodzinowa w domu pazdziernik ja listopad jula grudzień tata a syczen młoody nie mówic ze dziaki tez z koncówki roku:angry:

reklama
Moja mama na szczęście pyta co chcemy dla Piotrka...A co do ciuszków to jedyny samiec wśród wnucząt więc w tym wypadku oko ma dobre...A teściowej nie widziałam od 5 miesięcy i mam nadzieje że do stycznia tak zostanie :-D :-D :-D Nic od niej nie chce i nie potrzebuje

To ja z kolei wczoraj się bardzo ucieszyłam, że moja babcia akurat wyjeżdża 15 stycznia i nie będzie jej na roczku Julki. Jej doskonałych porad bym nie zniosła i zdań typu: "ona jeszcze tego nie je?! Moje dzieci już dawno to jadły i jakoś żyją" albo "ubierz ją ciepło przecież jest jej zimno!!!" :sorry:
Za to mama chrzestna Julki ma dobre oko jeśli chodzi o ciuszki, więc jeśli kupuje coś to zawsze nam się podoba, albo wciska nam kasę i karze kupić to, co nam się najbardziej przyda ;-)

A ja nadal nie wiem, co kupić Mateuszkowi na Święta :eek::sorry::nerd:. On ma sporo rzeczy po Natalci:tak:, w sumie, nie bardzo się lubi tym bawić, bo woli z Natalką np. farbami, czyli takie wspólne zabawy :laugh2::rofl2::-p (Natalka maluje, on wkłada rączki w farbę:szok:, Natalka coś przykleja, on się bawi klejem), dlatego myślałam o czymś wspólnym, ale już jakby dla starszych dzieci.
W pracy mam taki fajny katalog zabawek i tam jest np. super wypasiona kolejka elektryczna:-p:-D, albo (też na potem, ale nie będę kupować bez sensu zabawek, bo nie o to chodzi) zestaw: Mały mechanik lub coś w tym stylu.

No i w Sylwka Młody ma roczek, na pewno kupię jakieś ubranka, no i też coś jeszcze, ale się jeszcze nie zastanawiałam :no:.

Pchacze u nas też odpadają :no::sorry:, bo Mat sobie już dobrze radzi i bez niego, a do Gwiazdki to już w ogóle nie będzie tego chciał używać (mogłam ewentualnie kupić wcześniej).

Fajne jest to krzesełko grające:tak::-), mat ma takie coś ale do leżenia (tez z Fishera) i bardzo to lubi, więc może się na takie krzesełko skuszę....
:tak::rofl2::-p

reklama
Anhira dzięki za życzonka
stoliczek ma z 15 lat juz..a to co chcesz kupic to własnie takie autko o którym pisałyśmy z Adivą

Ostatnia edycja:
Do góry