reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

A Ola na urodzinki od chrzestnego dostała te klocki magnetyczne GEOMAG i bardzo je lubi :tak: Takie drewniane klocuszki tez jej kiedyś kupiłam, tylko one są 3cm/3cm, takie małe i Ola je wkłada do buzi, zaczęła ta farba z nich się barwić :baffled: No i je schowałam - jeszcze nie czas na taką zabawę ;-)

reklama
Anja pytałam tej kolezanki ale ona nie zna ulicy powiedziała tylko ze niedaleko koscioła..
jak znajdziesz to daj znac - wykorzystam Cie do kuopna 20tek;-)

A Ola na urodzinki od chrzestnego dostała te klocki magnetyczne GEOMAG i bardzo je lubi :tak: Takie drewniane klocuszki tez jej kiedyś kupiłam, tylko one są 3cm/3cm, takie małe i Ola je wkłada do buzi, zaczęła ta farba z nich się barwić :baffled: No i je schowałam - jeszcze nie czas na taką zabawę ;-)

Mamjakty nie boisz sie ze naje sie kulek? Michasia geomagi w najdalszej skryjowce schowane...

Help !!
Dziewczyny z jakich firm używacie kubków niekapków????Bo ja to mam już chyba wszystkie modele dostępne na rynku...Nie chce Zarazek pić mi z kubka...Kocha te swoje buteleczki Aventowskie i każdy nowy służy mu do zabawy a nie picia....
Z tego co wyczaiłam to u niego ustnik musiałby być twardy już ( zęby ) ale żeby nie leciało z niego strasznie mocno...Bo np Avent ma ustnik fajny twardy ale Piotrek sie krztusi....Znowu Lovi ma za słaby przepływ....i tak metodą prób i błędów szlag mnie trafiać zaczyna....
Słyszałam, że Nuby są dobre ale nie wiem....pomożecie coś??

Help !!
Dziewczyny z jakich firm używacie kubków niekapków????Bo ja to mam już chyba wszystkie modele dostępne na rynku...Nie chce Zarazek pić mi z kubka...Kocha te swoje buteleczki Aventowskie i każdy nowy służy mu do zabawy a nie picia....
Z tego co wyczaiłam to u niego ustnik musiałby być twardy już ( zęby ) ale żeby nie leciało z niego strasznie mocno...Bo np Avent ma ustnik fajny twardy ale Piotrek sie krztusi....Znowu Lovi ma za słaby przepływ....i tak metodą prób i błędów szlag mnie trafiać zaczyna....
Słyszałam, że Nuby są dobre ale nie wiem....pomożecie coś??

U nas był Lovi miękki i sie nie sprawdził a ten twardy to od 12+ więc trzymając sie twardo etykiety mogę stosować od dziś :-D . Żartuję oczywiście, twardy leży a w między czasie szwagierka z USA przysłała mi właśnie Nuby ze słomką. U nas sie sprawdził i wizualnie bardzo mi sie podoba.

reklama
Jacek też niekapka nie trawi, mamy aventa....Woli pic ze zwykłego(takie kolorowe plastikowe z ikea)- oczywiście połowa soku na bluzce;-)no, ale może szybciej opanuje tą umiejętność, zobaczymy;)

Do góry