reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Ja na urodziny córci zamówiłam pianinko, bo już wcześniej jak kupiłam dla córci koleżanki, a mój skrzat miał wtedy pół roku to bardzo jej się podobało:-)
Little Tikes Pianino, od taty klocki drewniane
no i od dziadków dostanie taką fontanne z piłek PLAYSKOOL FONTANNA Z PIŁEK NOWA HASBRO!!!! (850814441) - Aukcje internetowe Allegro
i do kąpieli takiego Hipcia: Tomy Śpiewajacy Hipcio na rowerze bo mamy dużą wanne i skrzat uwielbia się bawić w wodzie. Siedzą z tatą długo w łazience:tak:

Co do skarpetek, to ja kiedyś kupiłam te z pełną podeszwą wcześniej cytowane, a teraz niedawno dokupiłam te oddychające i chyba nawet fajniejsze są :tak: Tak jakby lepiej się dopasowują do stópki, te z pełną częściej nam się przekrzywiają. Możesz kupić jedną parę pełnych i oddychających to sobie porównasz ;-)
Mam_dziecko// Skarpety ABS STERNTALER 19/20 Zima (884849033) - Aukcje internetowe Allegro
Magdalen - super prezenciki :tak:

Julka na roczek dostała od rodziców chrzestnych rowerek. Szczerze mówiąc ja bym takiego sama nie kupiła, czaiłam się na inny, ale Julka jest nim tak zachwycona, że non stop chce w nim siedzieć, włącza muzyka, chce żeby ją wozić a śmiechu przy tym naprawdę mnóstwo.

Bucików do chodzenia jeszcze nie mamy - Julka póki co chodzi i tak tylko w domu. Jak się nam porządnie rozchodzi to wtedy zacznę o tym myśleć, ale wysyłkowo kupować raczej nie będę. Wolę mieć pewność, że dobrze leżą na nóżce :tak:

reklama
Do góry