adiva
Mama Zarazka :)
Nie jestem zwolenniczką rowerków....rowerek kupimy wtedy kiedy będzie już umiał jeździć...póki co spacerówka...Często widziałam jak rodzice pchali taki rowerek a dziecko sobie szło obok :-)
a ja chce kupić takie coś Zarazkowi 20 funkcyjna MAGICZNA MULTIKOSTKA box od ZiAndrzej (868634199) - Aukcje internetowe Allegro myśle że powolutku już czas na tego typu zabawki....Chciałam kupić uczniaczka z FF ale podejrzewam że zostałby obśliniony i wytulony zamiast czegoś nauczyć :-) Jakie wasze zdanie na ta kostke?
a ja chce kupić takie coś Zarazkowi 20 funkcyjna MAGICZNA MULTIKOSTKA box od ZiAndrzej (868634199) - Aukcje internetowe Allegro myśle że powolutku już czas na tego typu zabawki....Chciałam kupić uczniaczka z FF ale podejrzewam że zostałby obśliniony i wytulony zamiast czegoś nauczyć :-) Jakie wasze zdanie na ta kostke?
W chwili obecnej to biega za kulkami, piłeczkami wszelkiego rodzaju, przegląda książeczki i wkłada sobie miseczki, kubeczki jedna w drugą ;-) Zabawek na pewno kupować już jej nie będę, na roczek dostanie od nas nocnik
;-) No a od mojego brata (chrzestnego) dostanie klocki magnetyczne Geomag, o których wcześniej pisałyśmy ;-)

a tak to wykorzystuje go tylko do majstrowania przy tych bajerach. Gdy troche podrośnie, pewniej sie w nim poczuje i już sama zdobędzie sie na odpychanie to pewnie będziemy wychodzić z jeździkiem na dwór tak jak moja 2 letnia bratanica fajnie na swoim śmigała po podwórku