reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Dziewczyny dostałam dziś cynka że u mnie zaczyna się wyprzedaż -70% w coccodrillo Jak u mnie to pewnie i w innych miastach ;-) Może się komuś przyda to info ;-)

reklama
wyprzedaż w Smyku.
polecam przejść się na dział z bucikami :-)
byłam dzisiaj w Szczecinie i zakupiłam Skrzatowi dwie pary - jedne takie bardziej wiosenne, a drugie to już sandałki na lato.
wiosenne wzięłam 20, a sandałki 21.
butki można oddać w ciągu 5 dni jakby ktoś robił zakupy bez dziecka.
spora przecena.
skórzane buciki z 99,99 na 40 złotych :tak:

O kurcze to na serio super przecena :tak:.....ja musze małego zaopatrzyć właśnie w sandałki....W ogole jak sie sprawdzaja buciki ze Smyka? Ma ktos? Jesteście zadowolone?

Wyprzedaże to super sprawa. Upolowałam sobie fajną kurtkę zimową z 250 zł przecena na 180 zł a przy kasie powiedziała babeczka że jeszcze rabat i w sumie zapłaciłam 125 zł. Kozaczki 120 zł taniej i tak na następną zimę musiałabym to wszystko kupić a Olcia od chrzestnego dostała już kombinezon. Ech ja chcę już wiosnę, lato i chodzenie bez kurtek !

Ja buciki zawsze kupuję w Deichmannie albo w CCC :tak:. Przeceny są juz od jakichś 3 tygodni, przynajmniej w Poznaniu, jak byłam ostatnio, to się obkupiłam, że szok:szok::-D. Dużo tez na allegro kupuję, fajowe są bluzeczki od eMargoni, fajne np. z firmy c&a, naprawdę polecam.
Teraz kupowałam Natasi płaszcz też na allegro, a po buty to dopiero muszę jechać. W h&m też są fajne ciuchy, szczególnie teraz.
A tu płaszczyk. I do tego taki kapelusik. A Matowi kupuję next week (no i Nacie jakąś kurtkę taka na spacery / czyt. wybrudzenie :-D:rofl2::-p:eek:)

Pysia śliczne zakupy. Wyobrażam sobie w tym Twoją córcię...Ślicznotka będzie rewelacyjnie wyglądać :-)

kurczaki piszecie ze takie promocje...chyba muszę przez weekend namówić mojego na jakiś wyjazd do Krakowa....bo u nas to takich sklepów nie ma....samo badziewie i tyle

Pysiu ciuszki sliczne :tak: :-)

Ja byłam w Smyku wczoraj i dupka blada :dry: Nie wiem od kiedy jest ta wyprzedaż ale u nas zostały same duże rozmiary...A szkoda bo znalazłam jedne bardzo fajne buciki dla Młodego...Za 40 zł z 99zł tylko że jeden pasek był urwany...z sandałków już tez nic nie zostało...
Tak więc butów nie mam żadnych :dry: Niby jeszcze i tak w kozakach biegać musi bo na dworze bajorko sie zrobiło, ale czułabym sie spokojniej gdybym juz miała jakieś adidaski w domu...

U nas w realu jest mega wystawa ciuszków z Hello Kitty itd....bluzeczki,dresy,piżamki,skarpetki,rajstopki...od rozmiaru 92 do 110...Za 11-19 zł...:-D Ja mam 3 bratanice więc sobie wyobraźcie ile nakupiłam różowego badziewia :-D Tak o, żeby chociaż po domciu miały...:-)

Musze Pampersy firmy Pampers kupić :-) czy któraś sie orientuje gdzie teraz jakieś okazje są ?

reklama
Tak w coccodrillo są fajne promocje:) Też nabyłam parę ciuszków:-)
Buciki zimowe moja ma z Gufo CCC, a teraz po domku z elefantena sandałki. Dopiero na wiosnę będę dalej kupować!

adivko ostatnio w carrefurze była promocja tylko na 2 packi coś ok 85 zł.
Ja teraz małej kupuję z Lidla Toujours i są rewelacyjne.;-)

Do góry