reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

to by wychodziło że ja musze kupić 22 rozmiar....wow....ten ma łapsko :-D

Buty super...ale ja jednak wole przylepce...szybciej i wiecej roboty przy tym dzieci mają :-) Czyli nie znika tak szybko z nóżki...

reklama
Dzięki Madziu za rady :tak: Ja tam przymierzałam się do numeru 19 bo Ola ma ok 12 cm :sorry: No ale nie wiedziałam, że zaleca się żeby aż o 1,5 cm ma być luzu - wezmę to pod uwagę :tak:

My dorobiłyśmy się wreszcie dzięki babci butków - sandałków z deichmana - bobbi shoes - za 39 zł jedyne w przystępnej dla nas cenie, ale co ważne zapiętek dość sztywny i wysoki ,butki leciutkie. Młoda śmiga w nich w domciu i obie jesteśmy szczęsliwe.
Na stronce ich niestety nie ma więc niestety nie wklejam foto

dziewczyny czyli co jak moja mała nosi teraz 18 tkę to jaki mam dla niej kupić rozmiar bo w końcu to już sama się pogubiłam ;-)
jutro chcę jej kupić te elefanty za 99 zł ale fajnie by było gdyby mogła w nich połazić wiosnę i jesień :-p
no to jaki rozmiar? 19 cy 20?

dzięęęęęki za pomoc

to by wychodziło że ja musze kupić 22 rozmiar....wow....ten ma łapsko :-D

Buty super...ale ja jednak wole przylepce...szybciej i wiecej roboty przy tym dzieci mają :-) Czyli nie znika tak szybko z nóżki...

Ja tez kupię 22:szok::-D:tak:, Mati teraz chodzi w 21, więc na wiosnę będzie miał już większe :tak:

a ja myslalam że na rzepę to nie bardzo..ale widzę że dobra opinię mają..więc może kupie takie jak mi się podobają...hehe:-D

Madziu bo Ty spec od butów..powiedz mi czy buty typu "adidas" czy "nike" dla takich maluszków są ok czy nie bardzo??:-)

Anik musisz mierzyc i palec za pięte zeby luzno wchodził kazda firma inaczej sie numeruje... Ja kupiłam 21 z mazurka sandałki bo miał 20 paputki zamałe i okazało się ze są mega duze i moze na lato beda ok
mam z nike buty wiosenno zimowe 22 i sa też dobre..

kurde miałam adasie z nike po młodej musze ich poszukac coby nie wyrosły mu szłapy

Małe adidaski są słodziutkie, tylko wiadomo nie do wszystkiego.
Madzia a w Ecco faktycznie są skanery do mierzenia stópek dzieciom czy to tylko na ulotkach - reklamach taka ściema ?
Mamjakty- moja ma stópkę też ok 12cm tak bardziej 11,5 cm i te skarpety z gumą kupiłam 21-22 i to był błąd bo troche są za duże i jeszcze sie rozciągnęły, a Ty jaki nr kupiłaś ?

reklama
Klaudia ja nie jestem zwolennikiem takich butów wole normalne skórzane Te nike sportowe co mam po Julce dostałam i sa jak nowe wiec do piachu wiosna moga być Drugie nike to normalny ciepły bucik

w ecco maja takie miarki o skanerze nie wiem nic

Do góry