Blacksilk ja też mam tą sól co Hysky czasem jak przemywasz to zużywasz cała ampułke a czasem miałam na dwa dni do małego nic sie nie stało a jeszcze innym razem M. lub ja zużywalismy, kupiłam 100 szt bo sie najbardziej opłaca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze przy ostatnim zamówieniu z Gemini zapomniałam kupić sól fizjologiczną do oczu. Podpowiedzcie czy te plastikowe ampułki z solą zużywa się wciągu kilku dni i mogą stać takie otwarte? Nie używałam ich nigdy i zastanawiam się jaką ilość kupić.
Co do łóżeczka to mi z tych akurat też drugie bardziej się podoba ;-) otulacza nie kupowałam, ale dostałam jeden od ciotki SwaddleMe czy jakoś tak, fajny, na początek wystarczy ;-) coś takiego tylko kolory inne:
http://www.jilliansdrawers.com/img/ucart/images/prodtext1/1141/SwaddleMe-Directions-cropped.jpg
najtańsza jest sól taka luzem, bez tekturowych opakowań, to jest wszystko jedno i to samo, a doliczają sobie za design pudełka /: