reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Blacksilk ja też mam tą sól co Hysky czasem jak przemywasz to zużywasz cała ampułke a czasem miałam na dwa dni do małego nic sie nie stało a jeszcze innym razem M. lub ja zużywalismy, kupiłam 100 szt bo sie najbardziej opłaca

reklama
Kurcze przy ostatnim zamówieniu z Gemini zapomniałam kupić sól fizjologiczną do oczu. Podpowiedzcie czy te plastikowe ampułki z solą zużywa się wciągu kilku dni i mogą stać takie otwarte? Nie używałam ich nigdy i zastanawiam się jaką ilość kupić.

taką sól możesz spokojnie kupić w pierwszej lepszej aptece, one są bardzo tanie :)

dzięki dziewczyn wezmę właśnie to drugie jak założę ochraniacz na szczebelki i tak będzie z jednej strony zbudowane :-) tylko poczekam aż maż wróci z pracy pokaże mu bo powie ze wszystko zamawiam bez konsultacji z nim raptem zaczął się interesować zakupami pewnie dlatego ze z jego konta za nie płace heheh:-)

kurde koszul nadal nie ma dwa tygodnie od przelewu :wściekła/y:

sól mama taką w gemini zamówiłam indeks.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 63
najtańsza jest sól taka luzem, bez tekturowych opakowań, to jest wszystko jedno i to samo, a doliczają sobie za design pudełka /:

Ola ja też kupiłam taki otulacz z motherhoodu i mam go zamiar używać zamiast rozka, którego nie kupowalam na lato wydaje mi sie za gruby i zbędny. Zobaczymy w praktyce jak to będzie:-)

Pytanie odnośnie prania- pierzecie też wkładkę do fotelika samochodowego?(nowy, nie używany) Chodzi mi o ten brązowy "rogalik" i te brązowe szeleczki (one są zdjemowalne). Czy ja już przesadzam? Bo przecież to nie będzie kontakt skóra do skóry, tylko do ubranka :)
cosi.jpg

Załączniki

• cosi.jpg
    cosi.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry