martyska1223
Fanka BB :)
Klaudia dziekuje 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
29,90 zł (przecenione z 85,90 zł), rozmiar 6-9 miesięcy.
Martyska - bardzo ładna ta mata, ale jakoś na krótko będzie, bo nie daje możliwości ćwiczenia.
Kati - dzięki za linkibardzo fajne te zabawki Sassy
My też używamy specjalne lusterko w samochodzie, bo mamy fotelik 9-18 montowany tyłem
tylko jakiejś innej firmy. A mały fotelik montujemy z przodu, bo tak nam wygodniej.
O mi się przypomniał fajny gryzak - Gryzak Hevea Panda - ECOMI
Ewcia sprawdz w przepisch bo ponoć od września 2014 roku jest już zakaz montowania w autach fotelików z przodu. Nie szukałam wiec nie potwierdzę ale koleżanka już nie wozi córci.
Milli ale śliczne :-)
Ja jeszcze 2 tyg niepewności co do zdrówka dzidzi i co do płci. Potem jak sie okaże że ok i np. że córcia to wam wystawie do sprzedania ciuszki po Matim a ja kupie od Was po córci, chyba że będzie chłopczyk to mam prawie wszystko :-) zobaczymy