Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
AMANDIA wózeczek super kurcze i za takie pieniążki wiesz mnie z ztego kompletu przydałaby się to dla starzego dzieciaka ta podstawka Twoja ALA będzie bardzo zadowlona
To ja już mam pierwsze uwagi co do zakupów. Tak wszędzie chwalone butelki Tommee Tippe u nas są niewypalem. W porównaniu do Aventu mają większy smoczek i Tomcio z nich nie pije. To samo smoczki uspokajacze 0-6 Tommee są wielkości powyżej 6 miesiąca Aventu. Już na szybko się z Aventem przeprosiłam, bo glukozę na zbicie żółtaczki musimy podawać.
ASIOCZKU przyjrzalam sie tej podusi o której piszesz hmmm chyba sie skuszę nawet sprawdziłam czy mogę ją gdzies blisko mnie kupic okazało się ze tak wiec jak tylko męzuś będzie mial chwilkę skoczymy i obejrzymy.Co do butelek heh jeszcze nie zakupiłam jak trza będzie wysle R do sklepu i kupi przy Filipku kupiłam i nie potrzebowałam jej bardzo długo bo on nie chciał pic nic innego jak tylko moje mlesio.
Ale kiedys kupiłam butelkę z NUKa tylko że poj 300ml miała byc dla Zuzi ale Filipowe butelki juz nie obejmowały takiej ilości kaszki wieć to junior z niej pije powiem ze jest fajna i smoczki sa nawet nawet.
Nie wiem czy pisałam ale w Lidl znalazłam produkty Bambino i to nie drogo, mydełko 1,15zł, Oliwka 300ml 8,89zł (dokładnie nie pamiętam ale do 9 zł) i tam jest stała cena.