reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

Ona_Mika śpioszki z ośmiornicą mnie po prostu "rozwaliły" :-D:-D:-D:-):-):-) Widzę że też zaczynasz regularne zakupy w naszym ulubionym typie sklepów ;-)
Ania ja kupowałam u tego sprzedawcy:
wanienka - OKBABY wanienka ONDA kolory FLASH nowość !!!!!!! (324979551) - Aukcje internetowe Allegro
stelaża nie ma na razie wystawionego takiego na wannę, ma tylko taki stojący ale na prośbę w mail'u napewno wystawi bo kobietka jest bardzo kontaktowa. Wzięłam opcję wysyłki kurierem i jestem zadowolona bo szybko i dobrze zapakoane. Dorzuciałm sobei jeszcze pieluszki tetrowe ale Ty mozsz sobie też coś innego wybrać bo ma dużo fajnych rzeczach na aukcji i za przesyłkę zapłacisz raz.
A rzeczy które kupiłaś dla Kubunia są oszałamiające Twój synuś to dopiero będzie wyglądał!!!!

reklama
Aniu ubranka prześliczne.
Jak mój mąż dostanie jakąś robotę, bo od ślubu nie pracuje i z kasą nie za bardzo u nas i jeszcze z tym stażem nie dzwonią, to już będę nowe kupować. Już troszkę nowych mam, ale nie wiem może to za mało tych wszystkich ubranek A ten ciucholand u mnie to jest taki kulturalny bo każde ubranie wisi na wieszaku i jest komfort zakupów, do innego nawet nie pójdę bo tam są nawalone ubranka w pudłach czy czymś podobnym i się szpera.
Tak jak pisałam, zakupy nowych ubranek to polecam Market Textil, ubranka dla dzieci mają tanie i śliczne

ona mika ciuszki z ciucholandow maja o wiele lepsza jakosc i sama mam zamiar sie w nich zaopatrywac!!. tym bardziej ze dzidzia rosnie jak na drozdzach i nawet nie zdarzy ich wynosic!!!!!!

Ja to pomyślałam tak po domu używane a wyjściowe to w nowe się zaopatrzę, ale teraz jak widzę w jak dobrym stanie są to będę nakładać i na wyjście i po domu. Tylko Aniu upoluj dobry sklep :)

Nikula: ksiega jest super, ja podobna , tylko ciensza robilam w prezencie slubnym dla moich znajomych: taka historia ich zwiazku od poznania do slubu. Tez skora, tylko ja to robilam na papierze czerpanym( byla ciensza), a poniewaz kiedys paralam sie pismem sredniowiecznym , to zrobilam takim stylowym ,kazda strona z ozdobnym inicjalem. Mysle teraz o czyms takim dla mojej Hani, ale nie wiem czy uda mi sie przez nastepne 18lat robic zdobnicze inicjaly pedzelkiem cienkim jak ogon myszy. Wiec pewnie Twoj pomysl z drukiem jest lepszy

Amandia, wanienka ma jak dotad tytul patentu roku i złotego strzalu . Jest rewelacyjna

Ona_ mika,ja juz jestem tak uzalezniona od cioucholandow, ze jak mam kupic w " normalnym sklepie" to mnie sciska ze skapstwa. A ciuszki sa genialne i na pewno posluza Wam nie tylko w domu.

Aniu, te cudenka z allegro są prześliczne. Jeśli policzyć ze np. w Smyku jeden pajacyk kosztuje 39,90 to ten komplet jest Twoim strzalem w dziesiatke bo w ogole nie widac, ze tych ciuszkow ktos kiedys uzywal

Ja dzisiaj dostalam 15 par skarpeteczek, 2 przescieradelka, troche ciuszkow i dmuchany przewijak z Ikei- wszystko kupione na allegro. Jak podladuja mi sie baterie to Wam sie pochwale. Szczegolnie jestem zadowolona z przewijaka, bo gumowy( wiec tylko przescieradelko, ale gabkanie ulegnie zapaskudzeniu ), latwy w demontażu i zapakowaniu na wyjazd i duzy na rocznego bajtla, czyli nie bede musiala czesto zmieniac. No cena tez ma znaczenie- 8 zlotych:-)

baterie podładowane, wiec wstawiam co dzis listonosz przyniosl:

przewijak

i ciuszki
niebieski wcale nie jest tylko dla chlopcow!polarowe ogroniczki

pajacyk:

kolejny na duzą już pannice:

reklama
Ty Saly to dopiero umiesz zakupy robić, mówią moi znajomi ze ja umiem, bo zawsze coś wynajdę, ale ty to przebijasz wszystkich

Do góry