reklama

Zakupy

I jeszcze ręczniczek z Ikei, chyba Wam nie pokazywałam:tak:

Załączniki

• ręcznik.jpg
    ręcznik.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Szał zakupów widzę na całego. Super ciuszki! Ja na razie kupiłam tylko pościel z ochraniaczem na łóżeczko i rożkiem i przewijak.
Z ciuszkami się wstrzymuję, bo trochę mam po Jaśku a trochę obiecane od przyjaciółki, która ma córcię.

Nio Madzienka widze,ze ruszyłas do ataku na ubranka i cała reszte:P hahaha swoją drogą prześliczne...:* wogole jak patrze na te wasze zakupki....cudenka same:}

No zakupy rewelacja.
Widze ze pokupowałyście body z krótkim rękawkiem, a ja kupiłam z długim :confused:. Bede musiała się wybrac na zakupy :tak:

Agacia ja też mam zamiar kupić z długim, ale wczoraj za niezłe pieniążki :tak:kupiłam komplet 7 bodziaków:-D

Teraz szukam z długim...tylko nie wiem czy kupowac pajace czy body z długim rękawem...
Doświadczone mamusie pomóżcie...maleństwo lepiej położyć w body i skarpetkach czy pajacyku???:shocked2:

Madzienka nie wiem jak inne Mamusie, ale zimą na noc dzieciom zakładałam body na krótki, na to pajacyk (bawełniany) i ciepłe skarpetki :) Nie sądzę, żeby to było za ciepło, bo nigdy nie miały potówek :) Niektóre Mamy zakładają pod pajacyk body na długi rękaw, ale to już indywidualna kwestia Mam, Maluchów i przede wszystkim temperatury w pomieszczeniu :)

reklama
Madzienka nie wiem jak inne Mamusie, ale zimą na noc dzieciom zakładałam body na krótki, na to pajacyk (bawełniany) i ciepłe skarpetki :) Nie sądzę, żeby to było za ciepło, bo nigdy nie miały potówek :) Niektóre Mamy zakładają pod pajacyk body na długi rękaw, ale to już indywidualna kwestia Mam, Maluchów i przede wszystkim temperatury w pomieszczeniu :)

dzięki Semiko u nas jest bardzo ciepło, na dodatek zmieniliśmy okna wiec o temperature nie martwie sie:tak:
czyli teraz powinnam dokupić pajacyki (to są takie śpiochy z rekawkami i nogawkami?????:-D)

Asia ty mnie kiedyś udusisz za te męczarnie:sorry2: ale naprawdę ja jeszcze duuuużo rzeczy nie wiem:shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry