reklama

Zakupy

reklama
dzięki Semiko u nas jest bardzo ciepło, na dodatek zmieniliśmy okna wiec o temperature nie martwie sie:tak:
czyli teraz powinnam dokupić pajacyki (to są takie śpiochy z rekawkami i nogawkami?????:-D)

Asia ty mnie kiedyś udusisz za te męczarnie:sorry2: ale naprawdę ja jeszcze duuuużo rzeczy nie wiem:shocked2:

Ha ha nie będzie tak źle ;-) Dokładnie to co opisałaś to są pajace :-) Zwróć tylko uwagę, żeby miały stópki (bez stópek to są rampersy :-)). Pajace na jesień i zimę są praktyczniejsze od rampersów :-)

Ha ha, a wiecie co? Wczoraj tak sobie przypomniałam, jak to jakiś czas temu co niektóre z nas się zarzekały, że za dużo ciuchów nie będą kupowały, bo dziecko szybko wyrasta no i szkoda kasy :-D No i teraz popatrzmy na nasze zakupy :-D

Ja też nakupowałam na allegro i teraz żałuję,bo fajnie jest wybierac samemu w sklepie-coś nas urzeknie i siup-do koszyczka:tak:.Ale już mam za dużo ubranek i nie mogę kupowac:-(.Zostały same nudne rzeczy do kupienia:termometry, ręczniki, pieluchy

kurcze ja mam pelno ciuszkow ale nie moge znalezc jednego worka w ktorym byly cieplejsze ciuszki typu cieplutkie pajace polarkowe, malusie sweterki, bluzy itd jutro pojde chyba poogladac w sklepach i pewnie cos kupie. Musze tez kupic troszke bodkow z dlugim bo mam bardzo malo.

Ja byłam z mężem ostatnio w hurtowni wózków, łóżeczek, i wszystkiego dla dzieci. Ponieważ Julcia to nasze pierwsze dziecko musimy kupić wszystko od łóżeczka po ciuszki , właściciel powiedział, że jak wszystko kupimy u niego to będziemy mieli niezły upust. :-) A ceny ma producenta bo już go sprawdziłam. Także czeka mnie mała zbiórka pieniędzy i WIELKIE ZAKUPY :-D. Już się doczekać nie mogę, tylko będę musiała jakiś większy samochód załatwić b się do naszego nie zmieścimy :)

reklama
fasolkamaria my też musimy kupić wszystko bo to nasza pierwsza dzidzia
w sumie to troszkę rzeczy już mam i to wszystko od moich rodziców:tak:, w sobotę przyjechała do mnie z rana moja mama i wyciągnęła mnie na zakupy do takiej fajnej hurtowni w Szczecinie, hurtownia wyposażona na full wypas, wszystko tam można dostać od ubranek do wózków i zabawek:tak:, rewelacja:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry