reklama

Zakupy

Ja też w sumie planowałam unisex kupować, ale nie zdzierżyłam, hehehe, jak będzie facio to posprzedaję i kupię nowe, olać, hihi, pajacyki do szpitala mam białe z aplikacjami, bodziaki też, więc na pierwsze dni luz, a potem się będę martwić, hihi.

reklama
ale cudenka nakupowalyscie;-)
ja juz mam 99 % wyprawki:-D niemam tylko pieluch i wlasnie chcialam sie poradzic ile mam kupic paczek jedna czy wiecej bo ja chce kupic te z wycieciem na pempuszek;-) no i niemam zadnych czopkow czy czegos w tym stylu. ciuszkow to mam az nadmiar bo najpierw moja mama zaczela szalec odrazu jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy a potem jeszcze odkupilam za grosiki od kumpeli mnustwo ciuszkow ale najwyrzej bede 20 razy dziennie malego przebierac:-D nawet do szpitala dla siebie mam prawie wszystko:-D chyba tylko koszul no i stanikow do karmienia niemam:-D ale ja juz tak mam a tym bardziej ze siedze w domu i sie nudze to chociarz co jakis czas zakupy dla malego zrobie to jakas rozrywka haha bo potem tydzien to wszystko ogladam a teraz niemam juz co kupowac:-D

Sawka mnie czterech lekarzy potwierdziło że to dziewczynka na 100% i trzymam ich za słowo:-):-).

Dwóch lekarzy po USG na bardzo dobrych sprzętach powiedziało że dziewczynka na 100% - to musi być dziewczynka:)!!!

Rany,nie straszcie:szok:.Ja mam 2/3 ubranek w różowym kolorze:tak:.Dziewczynkę bym w niebieskie ubrała bez problemu,ale chłopca w różowe coś z falbankami-raczej nie(mąż też by na pewno ostro zaprotestował haha).

U nas tez 3 lekarzy potwierdziło dziewuszkę:-pwięc nie przyjmuje wiadomości że może być inaczej:-D

Ja koło różowych ciuszków nie umiem przejść obojętnie...:shocked2:

Musze przejrzeć moje zakupy:tak: Najważniejsze że już mam kombinezon -różowy:-Dwięc Julka bądź dalej Julką:-D

Ja też w sumie planowałam unisex kupować, ale nie zdzierżyłam, hehehe, jak będzie facio to posprzedaję i kupię nowe, olać, hihi, pajacyki do szpitala mam białe z aplikacjami, bodziaki też, więc na pierwsze dni luz, a potem się będę martwić, hihi.

Ale gdyby:shocked2::sorry2::dry: to też tak zrobię!!!!:tak:;-)

mi tez coraz trudniej nie kupowac ubranek dziewczęcych, tymbardzeje że w sklepach jest TAKI wybór a one sa takie śliczne...:tak:
tylko jakoś powiem wam szczerze nie jestem co do płci naszego maluszka do konca przekonana...
chyba przesadzam...

bodki i koszula do karmienia. Na drugim zdjeciu widac dziure na cycuch :tak:

Załączniki

• 100_3558.jpg
    100_3558.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 100_3559.jpg
    100_3559.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 62
  • 100_3560.jpg
    100_3560.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 69