Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

justyna kuyp jescze jakis kocyk i kombinezon bo zima w samych bodkach to nie bardzo![]()

niemam tylko pieluch i wlasnie chcialam sie poradzic ile mam kupic paczek jedna czy wiecej bo ja chce kupic te z wycieciem na pempuszek;-) no i niemam zadnych czopkow czy czegos w tym stylu. ciuszkow to mam az nadmiar bo najpierw moja mama zaczela szalec odrazu jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy a potem jeszcze odkupilam za grosiki od kumpeli mnustwo ciuszkow ale najwyrzej bede 20 razy dziennie malego przebierac
nawet do szpitala dla siebie mam prawie wszystko
chyba tylko koszul no i stanikow do karmienia niemam
ale ja juz tak mam a tym bardziej ze siedze w domu i sie nudze to chociarz co jakis czas zakupy dla malego zrobie to jakas rozrywka haha bo potem tydzien to wszystko ogladam a teraz niemam juz co kupowac
Sawka mnie czterech lekarzy potwierdziło że to dziewczynka na 100% i trzymam ich za słowo:-):-).
Dwóch lekarzy po USG na bardzo dobrych sprzętach powiedziało że dziewczynka na 100% - to musi być dziewczynka!!!
Rany,nie straszcie.Ja mam 2/3 ubranek w różowym kolorze
.Dziewczynkę bym w niebieskie ubrała bez problemu,ale chłopca w różowe coś z falbankami-raczej nie(mąż też by na pewno ostro zaprotestował haha).
więc nie przyjmuje wiadomości że może być inaczej

Najważniejsze że już mam kombinezon -różowy
więc Julka bądź dalej Julką
Ja też w sumie planowałam unisex kupować, ale nie zdzierżyłam, hehehe, jak będzie facio to posprzedaję i kupię nowe, olać, hihi, pajacyki do szpitala mam białe z aplikacjami, bodziaki też, więc na pierwsze dni luz, a potem się będę martwić, hihi.

to też tak zrobię!!!!
;-)
bodki i koszula do karmienia. Na drugim zdjeciu widac dziure na cycuch![]()