Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam z mężem ostatnio w hurtowni wózków, łóżeczek, i wszystkiego dla dzieci. Ponieważ Julcia to nasze pierwsze dziecko musimy kupić wszystko od łóżeczka po ciuszki , właściciel powiedział, że jak wszystko kupimy u niego to będziemy mieli niezły upust. :-) A ceny ma producenta bo już go sprawdziłam. Także czeka mnie mała zbiórka pieniędzy i WIELKIE ZAKUPY. Już się doczekać nie mogę, tylko będę musiała jakiś większy samochód załatwić b się do naszego nie zmieścimy
![]()

No to mój M. jak zwykle odwrotnie - jak wybierałam kolor pościeli i wybrałam niebieską i zieloną - pytam się go która bardziej mu się podoba. Na co mój Miś, że najlepiej to różowa bo pasuje do czerwonych ścian w sypialnii, ze Jaśkowi to i tak wszystko jedno jaki będzie miał kolor pościeli. Czerwonej nigdzie nie znalazłam a w różową synka nie położę
więc w ramach kompromisu - jest pomarańczowa :-)

Ja się już przyzwyczaiłam, że mój szuka "białych spodni" to chodzi mu o jakieś jasne wszystko jedno w jakim kolorze
:-)Dorota - mój mąż gubi się już jak ma różowy i fioletowy, a turkusowy to już abstrakcja, poza tym twierdzi, że pnie drzew są czarne... bez komentarza!
:-)dobre:-)
:-)