reklama

Zakupy

dziewczyny oglądam tak wasze zakupy i widzę że kupujecie ubranka dla córek, ja powiem szczerze że na razie kupuje ubranka w kolorach neutralnych, pasujących i dla chłopca i dla dziewczynki, tak w razie czego jakby okazało się że to jednak syn...

reklama
Sawka, pewnie byłyście na Struga w Bobolandzie?
Jest bardzo dobrze zaopatrzony, też tam byliśmy, tylko ze po godzinie oglądania i wybierania już miałam dość, bo dostawałam oczopląsu, w sumie kupiliśmy tam trochę ubranek i pooglądalismy wózki.

dziewczyny oglądam tak wasze zakupy i widzę że kupujecie ubranka dla córek, ja powiem szczerze że na razie kupuje ubranka w kolorach neutralnych, pasujących i dla chłopca i dla dziewczynki, tak w razie czego jakby okazało się że to jednak syn...

Sawka ja się pocieszam że dzidzi będzie wszystko jedno czy różowe czy niebieskie, więc jakby co (odpukać!!!!) to w domku synuś będzie na różowo, a tylko na wyjście po chłopięcemu:) hahahahahah:)

Dwóch lekarzy po USG na bardzo dobrych sprzętach powiedziało że dziewczynka na 100% - to musi być dziewczynka:)!!!

Sawka, pewnie byłyście na Struga w Bobolandzie?
Jest bardzo dobrze zaopatrzony, też tam byliśmy, tylko ze po godzinie oglądania i wybierania już miałam dość, bo dostawałam oczopląsu, w sumie kupiliśmy tam trochę ubranek i pooglądalismy wózki.
dokładnie byłam w Bobolandzie, po prostu super sklep, a żebyś widziała moją mamę jak latała i wybierała ubranka, kocyki itp:tak::-D, myślałam że cały sklep wykupi :-D

Sawka ja się pocieszam że dzidzi będzie wszystko jedno czy różowe czy niebieskie, więc jakby co (odpukać!!!!) to w domku synuś będzie na różowo, a tylko na wyjście po chłopięcemu:) hahahahahah:)

Dwóch lekarzy po USG na bardzo dobrych sprzętach powiedziało że dziewczynka na 100% - to musi być dziewczynka:)!!!
mi w sumie tez lekarz powiedział że na 100% biedzie dziewczynka i parę ciuszków kupiłam już różowych:tak:, ale jakby sie okazało że jednak urodzi sie syn to mój M za cholerę nie pozwoli mi ubrać synkowi różowych ubranek:tak:

Sawka mnie czterech lekarzy potwierdziło że to dziewczynka na 100% i trzymam ich za słowo:-):-).

Agatkas, u nas identycznie, też 2 lekarzy mi potwiedziło, wiec większość ubranek mam różowych, ale mamy też żółte i zielone. Przed różowymi ubrankami i sukieneczkami nie mogłam się powstrzymac, bo mam dwóch chłopaków, więc wielka frajda kupować dla dziewczynki. Mój się smiał, ze będzie synek na różowo chodził, ale nie biorę takiej opcji pod uwagę, jest CÓRA i koniec:-D

No to mój M. jak zwykle odwrotnie - jak wybierałam kolor pościeli i wybrałam niebieską i zieloną - pytam się go która bardziej mu się podoba. Na co mój Miś, że najlepiej to różowa bo pasuje do czerwonych ścian w sypialni :-D i, ze Jaśkowi to i tak wszystko jedno jaki będzie miał kolor pościeli. Czerwonej nigdzie nie znalazłam a w różową synka nie położę :baffled:więc w ramach kompromisu - jest pomarańczowa :-)

Ja przyznaję, że większość ciuszków kupuję dziewczęcych... W razie czego sprzedam je :-D a w to miejsce uzupełnię chłopięcymi. Ale może jednak nie będzie takiej potrzeby?

reklama
Rany,nie straszcie:szok:.Ja mam 2/3 ubranek w różowym kolorze:tak:.Dziewczynkę bym w niebieskie ubrała bez problemu,ale chłopca w różowe coś z falbankami-raczej nie(mąż też by na pewno ostro zaprotestował haha).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry