Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiec nie jesteś sama 
Odnośnie mężczyzn i kolorów: Nie wiecie, że mężczyźni rozróżniają 16 - jak stary Microsoft ExcelJa się już przyzwyczaiłam, że mój szuka "białych spodni" to chodzi mu o jakieś jasne wszystko jedno w jakim kolorze
Przyszedł mój laktator - dziwne ale najtaniej wyszło kupić na allegro ale przesyłka szła z Anglii
a ja wczoraj byłam oblukac wózki !!! i jane niestety w rzadko którym sklepie idzie zczaić i musze jeszcze go poszukac bo chciałabym na zywo widzieć !! a quinny sobie dobrze oblukałam i póki co jest moim faworytem z ciekawośc x-landera ogladnełam tez i musze powiedziec ze gdyby nie to ze męzowy jest za 3 kółkami to bym na pewno brała x-landera super sie prowadzi nie ma porównania z np atlanticiem którego tez brałam pod uwage !! no ale ja przy pierwszym wózku sie upierałam i teraz stwierdziłam ze posłucham sie męza a ze spedi ma dobre opinie to chyba tak zostanie !
Widzę, że ja chyba jako jedyna przyszła mama rzekomej dziewuszki nie mam nic różowego i nic typowo dziewczęcego jeszcze... I jakoś chyba sie nie przełamię i dopóki nie zobaczę na własne oczy, że to dziewuszka, to ciuszki i reszta będą na razie unisex.
ale o gustach się nie dyskutuje :-), więc nikogo nie krytykuję, nikomu nie narzucam swojego zdania, tylko prezentuję własne
oczywiście jak nic nie przeszkodzi;-)Teraz muszę zacząć rozglądać się za dobrym sterylizatorem butelek,elektr.nianią i myślę nad dobrym nawilżaczem powietrza, może Kobitki macie jakiś faworytów?
Justynko widzę,że mamy podobne upodobania co do wózków:-)Ja po głebokich rozważaniach jestem zdecydowana na Jane Slalom Pro, jedyne co budzi moje zastrzeżenia to te trzy koła:-)Ale jakoś to zniosę i w przyszłym tygodniu wózeczek będzie już u mnieoczywiście jak nic nie przeszkodzi;-)Teraz muszę zacząć rozglądać się za dobrym sterylizatorem butelek,elektr.nianią i myślę nad dobrym nawilżaczem powietrza, może Kobitki macie jakiś faworytów?
JANE SLALOM PRO + CAPAZO + STRATA 2008 kolor H 61 (442499070) - Aukcje internetowe Allegro