reklama

Zakupy

Anoli ja polecałabym żel do mycia Nivea Baby tylko jakby co to zwróć uwagę, żeby był od pierwszych dni życia (żel Sensitive jest powyżej 1. miesiąca). Wydaje mi się, że sama woda do mycia dla maluszka to zdecydowanie za mało :-)

reklama
Pytia ja dla mojej córci mam tylko trzy rzeczy w kolorze różowym, bo jak pisałam wcześniej nie jestem tak do końca przekonana co do płci naszego dzidziusia:blink: wiec nie jesteś sama :tak:

Odnośnie mężczyzn i kolorów: Nie wiecie, że mężczyźni rozróżniają 16 - jak stary Microsoft Excel:-D Ja się już przyzwyczaiłam, że mój szuka "białych spodni" to chodzi mu o jakieś jasne wszystko jedno w jakim kolorze:cool2:

Przyszedł mój laktator - dziwne ale najtaniej wyszło kupić na allegro ale przesyłka szła z Anglii

A jaki laktator kupiłaś Dorotko?

Czesc, kiedyś Wam pisałam, ze pomagam kolezance w sprzedazy ubranek po jej córci. Pozwoliłam sobie tu wstawic kilka fotek. Moze coś się spodoba.

hellokittykompletmn5.jpg

hellokittybluzkakopiaij4.jpg

reebokgu5.jpg

reebok2ao6.jpg

dscf2260wl9.jpg

dscf2264dg9.jpg

dscf2261ht2.jpg

dscf2265yp0.jpg

a ja wczoraj byłam oblukac wózki !!! i jane niestety w rzadko którym sklepie idzie zczaić i musze jeszcze go poszukac bo chciałabym na zywo widzieć !! a quinny sobie dobrze oblukałam i póki co jest moim faworytem z ciekawośc x-landera ogladnełam tez i musze powiedziec ze gdyby nie to ze męzowy jest za 3 kółkami to bym na pewno brała x-landera super sie prowadzi nie ma porównania z np atlanticiem którego tez brałam pod uwage !! no ale ja przy pierwszym wózku sie upierałam i teraz stwierdziłam ze posłucham sie męza a ze spedi ma dobre opinie to chyba tak zostanie !

a ja wczoraj byłam oblukac wózki !!! i jane niestety w rzadko którym sklepie idzie zczaić i musze jeszcze go poszukac bo chciałabym na zywo widzieć !! a quinny sobie dobrze oblukałam i póki co jest moim faworytem z ciekawośc x-landera ogladnełam tez i musze powiedziec ze gdyby nie to ze męzowy jest za 3 kółkami to bym na pewno brała x-landera super sie prowadzi nie ma porównania z np atlanticiem którego tez brałam pod uwage !! no ale ja przy pierwszym wózku sie upierałam i teraz stwierdziłam ze posłucham sie męza a ze spedi ma dobre opinie to chyba tak zostanie !

Justynko ale x-lander też ma trzy kołowce!!! X-Lander - joy of exploring

Widzę, że ja chyba jako jedyna przyszła mama rzekomej dziewuszki nie mam nic różowego i nic typowo dziewczęcego jeszcze... I jakoś chyba sie nie przełamię i dopóki nie zobaczę na własne oczy, że to dziewuszka, to ciuszki i reszta będą na razie unisex.

dołączam się do klubu, choć raczej z awersji do nadmiaru różowego na małych dziewczynkach od skarpetek po kokardki:-p ale o gustach się nie dyskutuje :-), więc nikogo nie krytykuję, nikomu nie narzucam swojego zdania, tylko prezentuję własne:cool2:

Justynko widzę,że mamy podobne upodobania co do wózków:-)Ja po głebokich rozważaniach jestem zdecydowana na Jane Slalom Pro, jedyne co budzi moje zastrzeżenia to te trzy koła:-)Ale jakoś to zniosę i w przyszłym tygodniu wózeczek będzie już u mnie :blink:oczywiście jak nic nie przeszkodzi;-)Teraz muszę zacząć rozglądać się za dobrym sterylizatorem butelek,elektr.nianią i myślę nad dobrym nawilżaczem powietrza, może Kobitki macie jakiś faworytów?
JANE SLALOM PRO + CAPAZO + STRATA 2008 kolor H 61 (442499070) - Aukcje internetowe Allegro

Paola ja juz tyle stron przewertowąłam i Jane ma super opinie !!!! takze ok ! no i zarabisie zwrotny zasługa tych 3 kółek !!!

Madzienka widziałam wczoraj ale ja jakaś zjechana jestem bo ten 3 kołowy juz mi tak nie przypadł do gustu :baffled:

jak kupie w końcu wózek i bede zadowolona to chyba upije sie z radosci ( karmi oczywiście ) ;-)

reklama
Justynko widzę,że mamy podobne upodobania co do wózków:-)Ja po głebokich rozważaniach jestem zdecydowana na Jane Slalom Pro, jedyne co budzi moje zastrzeżenia to te trzy koła:-)Ale jakoś to zniosę i w przyszłym tygodniu wózeczek będzie już u mnie :blink:oczywiście jak nic nie przeszkodzi;-)Teraz muszę zacząć rozglądać się za dobrym sterylizatorem butelek,elektr.nianią i myślę nad dobrym nawilżaczem powietrza, może Kobitki macie jakiś faworytów?
JANE SLALOM PRO + CAPAZO + STRATA 2008 kolor H 61 (442499070) - Aukcje internetowe Allegro

Ja zakupilam sterylizator mikrofalowy
Avent - AVENT Sterylizator mikrofalowy - Laktator Avent,Podgrzewacz Avent,Sterylizator Avent,Via,butelki Avent

i taka nianie
Tomy Walkabout Classic Baby Monitor on eBay, also, Monitors, Safety, Baby (end time 25-Sep-08 14:24:22 BST)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry