reklama

Zakupy

reklama
Madzienka na tę zimę śpiworek nie będzie Ci potrzebny :) W gondolce malutką "opatulisz" kocykiem. Śpiworek jest super, ale przede wszystkim dla dzieci które już siedzą i tym samym nie są tak osłonięte :) Pewnie, że możesz kupić, ale teraz to chyba zbędny wydatek :-) I jak już kupowałabym to nie polarkowy ale na "baranku" :-)

Semiko - ale na baranku jest super na zimę, w wiosnę, jesień to zdecydowanie za ciepły..., więc jeśli dla starszego dziecka to ja bym chyba bardziej polarkowy polecała, bo to będzie wiosna-lato-jesień...

Agatkas - to zależy od temperatury, hehehe, ja z Misią (ur. 9 grudnia) jeździłąm w ubranku, kombinezonie, owczym śpiworku i gondoli. Ale temp spadały dość mocno, a w ogóle to nie zaleca się spacerów, gdy temp. spadnie poniżej -5 st C, no i jak jest agresywny wiatr.

Ja mam polarkowy spiworek ale kupilam dopiero do spacerówki w zeszlym roku a wczesniej tez nie mialam i jezdzilam zima (ta sama zima co misiowka ;-)) z malym przykrytym cieplum akrylowym kocykiem i bylo ok. Dodam ze wychodzilismy na spacer nie zwazajac na temperature :tak:

reklama
Cyprysiowa, no ja nie miałam kocyka... a miałąm śpiworek, hehehe, pewnie na jedno wychodzi i zależy od gondoli też, ja tez wychodziłam w różną pogodę , bo czasm poprostu trzeba...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry