reklama

Zakupy

reklama
anoli - to super, fajnie że się kręci, bo to zwraca uwagę dziecka. A ten projektor też fajniutki, my mamy z kubusiem puchatkiem , kupowaliśmy dla Misi i ona go uwielbiała, potem bedzie dla drugiej dzidzi, ale to jak już wzrok jej się przystosuje do takiej dali.
Co do zabawek takich edukacyjnych to polecam ci firmę Lamaze - my mieliśmy kilka zabawek z niej, super jakość i bardzo ciekawe dla dziecka zarówno kolorystycznie, jak i dotykowo Lamaze Toys

Agatkas - no ja włąśnie pisałam, ale to z własnych doświadczeń, że na początku to w sumie tylko przeszkadza, bo dizdzia i tak ledwo mamę widzi, a wisi jej to nad główką niepotrzebnie, za to jak zaczyna być ciekawa świata, to jest to super zabaweczka, np. jak się obudzi i jeszcze sobie leniu****e, to może sobie ją pogmerać.

edee - zdecydowanie Frida - gruszka jest do bani ewidentnie!!

pytia - a jak taka rureczka się nazywa? Muszę się rozejrzeć tutaj, bo brzmi bardzo skutecznie, hehehe. Misia miała okrutne kolki przez pierwsze 6 miesiecy i musiałam sprowadzać Sab Simplex z Czech, bo tylko to jej pomagało...

Ja też będę licytowac te ciuszki:-D.Nawet moja 8-letnia córka wybrała sobie 3 wzory (wezmę jej XS,bo jest wysoka jak na swój wiek):tak:.Tylko nie jestem pewna,co do rozmiarów-normalnie wystarczyłaby mi M lub L,ale teraz mam wziąc XL?? I myslę,że z powodzeniem będziemy mogły te ciuszki nosic po porodzie- szczególnie te tuniki "sweterkowe",one są na pewno tak rozciągliwe, jak swetry:tak:.Tylko przeszkadza mi w sumie,że to są aukcje,bo nie chce mi się czekac,no i nie wiadomo,jaka cena w końcu będzie:confused:.

Ja właśnie też się zastanawiam nad ciuszkami tego użytkownika, nie wiesz czy są do ciuszki dobre jakościowo? i czy np. jesli zamówię 3-4 tuniki to za przesyłkę płacę tylko raz? - ja mam 155 cm. (w kapeluszu:-D:-D) i obecnie jakieś 72 kg:zawstydzona/y: myślisz, że zmieszczę się do tej rozmiarówki??
No i z góry dzięki za sąsiedzką pomoc:tak:;-):-D:-D:-D

Jakościowo są dobre:) Co do przesyłki to nie wiem, ja kiedyś kupowałam ale odbierałam osobiście. Wymiary z tego co wiem podają raczej dokładne, także wystarczy się pomierzyć:) Dla mnie w ogóle odpadają te tuniczki bo w biuście się zmieszczę. A i też mnie denerwuje że to są tylko aukcje:)

reklama
A ja mam do was takie pytanko:tak:...może juz ten temat był poruszany więc przepraszam za ewentualną powtórkę:zawstydzona/y:

Czy do wózka, spacerówki czy fotelika lepiej zakupić śpiworek np. ŚPIWOREK DZIECIĘCY DO WÓZKA POLAR NOWE FV (449187637) - Aukcje internetowe Allegro
czy kocyk???

Co myślicie o tym???:tak:

Moim skromnym zdaniem to do spacerówki lepiej spiworek. Chociaz z drugiej strony nasza spacerówka ma taki ochraniacz na nóżki wiec pod ochraniacz włoże kocyk i powinno być dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry