reklama

Zakupy

Zyrafka to z mojego miasta dziewczyna sprzedaje:) Fajne ciuszki tylko że na mnie niestety malutkie:) Nawet XL:)

Ja właśnie też się zastanawiam nad ciuszkami tego użytkownika, nie wiesz czy są do ciuszki dobre jakościowo? i czy np. jesli zamówię 3-4 tuniki to za przesyłkę płacę tylko raz? - ja mam 155 cm. (w kapeluszu:-D:-D) i obecnie jakieś 72 kg:zawstydzona/y: myślisz, że zmieszczę się do tej rozmiarówki??
No i z góry dzięki za sąsiedzką pomoc:tak:;-):-D:-D:-D

reklama
Nie wiem czy padło kiedyś już to pytanko:zawstydzona/y:, ale jak mogę to zapytam jeszcze raz:-), otóż chodzi mi o "sprzęt" do oczyszczania noska dzidzi, co polecają doświadczone mamy i nie tylko:-D:-D, bo podobają mi się "gruszki" z chicco z tymi grubszymi końcówkami, ale Pani w sklepie chwaliła też te tradycyjne gumowe gruszki (te za dziada pradziada :-D:-D:-D, którymi mi mama nochalek czyściła:tak::-D:-D), co lepsze:confused: jakieś nowinki czy tradycyjne:confused:

Edee gdzie tylko nie czytam to mamy polecają fridę nie bardzo się jeszcze orientuje jak to działa ale podobno jest rewelka

Cyprysiowa oświeć mnie - jak to mniej więcej działa i dlaczego jest lepsze od gruszki?

Jedna strone wkladasz do noska, druga wkladasz sobie do ust i zaciagasz :-D Nic nie polkniesz bo masz specjalny filtr przez ktory nic nie przeleci, zreszta nawet nie dochodzi to tego filtra. To jest lepsze od gruszki bo o wiele wiecej wyczyscisz jednym pociagnieciem i jest naprawde bezpieczne

tak wyglada. Poczytaj sobie o tym
AM ASPIRATOR FRIDA na katar etui + filtry! (443946521) - Aukcje internetowe Allegro

Popieram w stu procentach! To duuużo lepsze od gruszki i skuteczniejsze. Ja akurat kupuję w Czechach, bo mieszkam przy granicy, tu kosztuje w przeliczeniu parę złotych. I mają jeszcze jednen genialny wynalazek, rureczkę gumową, której końcówkę wkłada się do pupci niemowlaczka, gdy męczą go kolki albo nie może zrobic kupki. Rewelacja!

Dziewczyny,znalazłam na allegro fajnie ciuszki jak dla nas:tak:.Przejrzyjcie wszystkie ubranka tego sprzedającego-szczególnie TUNIKI i SWETRY- akurat na nasze "piłeczki":tak:.Wydają się naprawdę dobrej jakości,no i styl jest nie taki na jedno kopyto:-).
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
kurczaki bardzo fajne te tuniki:tak:, przyznam się że uczestniczę w paru licytacjach:tak::-D mam nadzeje że któreś wygram:tak:

Cyprysiowa skoro masz dużo ubrań ciążowych to rzeczywiście nie opłaca się, ja po prostu nie mogłam się oprzeć:tak: i zobaczymy co z tego wyjdzie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry