reklama

Zakupy

reklama
Zastanawiam sie nad monitorem oddechu, czy warto z nianią do mieszkania?

To kolejny kontrowersyjny temat... Z jednej strony można powiedzieć, że najlepiej zapewnić dziecku maksimum bezpieczeństwa, itp. A z drugiej strony przecież śmierć łóżeczkowa to jest niezwykła rzadkość i do końca nie są zbadane jej przyczyny. Mnie się osobiście wydaje, że jeśli dziecko rodzi się zdrowe, dotlenione i nie ma problemów z oddechem to jest to chyba niepotrzebny wydatek.

ja do tej pory nie myślałam o kupnie monitora oddechu, ale jak tak sie głębiej zastanowić to może to przydatne urządzenie:blink:
pomyśle jeszcze

Czesc Dziewczyny!

Pytia, dzięki za odpowiedz w sprawie sterylizatora:-)

a ja dla Was mam kilka informacji o nawilżaczach powietrza:-)
-większość dostępnych w Polsce to made in China (nawet jak producent jest polski, to robi to w Chinach:no:)
- niemieckie nawilżacze to wydatek rzędu 1000 pln!:szok:
- ciche są nawilżacze ultradzwiekowe (ok 35 dB)
- warto zainwestowac w taki model co ma higrometr i nawilża tylko do zadanego przez nas poziomu wilgotnosci, a nie przez cały czas.
- najlepsze z najtańszych to wydatek rzędu 440 pln:baffled: firma HD na przykład

Moj plan działania: kupuję te ceramiczne na kaloryfer i jak nie wystarczą, to kupię machinę;-)

Elektryczna niania - sesnowna sprzedawczyni powiedziała, ze w niani też ważna jest jakość dzwięku - bardzo czesto zdarzają sie reklamacje z powodu zakłóceń przekazu (szumy) - a różnie to bywa w róznych mieszkaniach i domach. Odradzała nianie firmy Canpol - właśnie z tego powodu.

to buziaki o poranku!:tak:

reklama
Anoli fajna karuzelka :tak:.

A ja mam pytanie do dziewczyn które kupiły wózek firmy atlantic i x-lander. Przy tych wózkach nie mozna przekładac rączki, czyli spacerówka odwrócona jest do kierunku jazdy, czy nie boicie się ze dziecko wypadnie, bo przecież w gondoli nie bedzie tak długo chciało jeździc do puki nie bedzie stabilne. W kwietniu juz bedzie cieplej a dziecko bedzie miało około 4 miesięcy i watpie zeby chciało lezeć w gondoli. ja jestem zainteresowana tymi wózkami, ale mam watpliwości co do tych spacerówek :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry