reklama

Zakupy

reklama
Tez kupilam lezaczek zgapilam po kolezance ktora taki miala i jej synek lubial w nim lezec i sie bawic i wszedzie go mozna zabrac. Sklada sie i zawsze mozna wziac jak sie jedzie do rodzinki czy znajomych. Potem ona kupila taka hustawke jak znajde to wkleje o co mi chodzi to z niej maly wogole nie chcial wychodzic, sama bujala grala i obracala sie karuzela ale to juz drogi wydatek.

Leżaczek super sprawa,ja tez na pewno się zaopatrzę w taki:tak:.Agatkas, fajny jest ten,co wkleiłaś-możesz podac nazwę producenta i cenę?Za to ten bebe confort jest absolutnie za drogi-skąd ta cena???Do 100 zł mozna wybrac leżaczek ze wszystkimi bajerami:tak:.

Zyrafka ten akurat jest ciut droższy (ale tańszy od BebeConfort , które też mi się podobają). To jest firma Brevi i dzisiaj w sklepie go na żywo widziałam i kosztował 215zł. Myślę że można znaleźć tańsze, ale ja osobiście odradzam Fisher Price, bo na żywo prezentują sie okropnie (jak dla mnie) i niestabilnie:)

Widzę, że planujecie zakup leżaczków. Najważniejsza rzecz na którą trzeba zwrócić uwagę: czy jest on od 0 m. Bardzo często spotyka się leżaczki od trzeciego miesiąca, a zdarza się (i to dość często) w niektórych sklepach, że sprzedawca sam o tym nie poinformuje... No i ważne jest to, ile taki leżaczek waży :) Nieraz trzeba przemieścić leżaczek z Maluszkiem i wówczas rolę odgrywa jego waga :-)

Z kolei nieważne są t wszystkie bajery. Owszem, jeśli kogoś stać na nie to super, ale jeśli nie, to zamiast tych bajerów można później dokupić pałąk z zabawkami. Pałąk wykorzystacie również do wózka czy fotelika samochodowego :-)

reklama
Madzienka, nie raz spotkasz się z wieloma różnymi sprzecznymi poglądami specjalistów. Nie zawsze da się za tym nadążyć.. No a do tego reklamy :-) Na spokojnie: sama będziesz wiedziała ile malutka może w czymś takim poleżeć. Matczyna intuicja jest najważniejsza w wielu sprawach :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry