reklama

Zakupy

reklama
Odnośnie monitorów oddechu-ja tez przy pierwszej córci nie miałam tego,no ale jak pomyślę,że może on uchronic moje maleństwo od śmierci łóżeczkowek:baffled:. Jak by były jakieś zakłócenia w oddychaniu dziecka albo zdarzyłby się bezdech-to wtedy wystarczy obudzic maluszka albo wziąc na ręce-a jak sie wtedy smacznie śpi,to...???:no:No i przeczytałam,że raczej nie powinno się kupowac używanych.

Przytulanka fajna,ale ja jej nie kupuję-bałabym się,że potem córcia nie zasnęłaby bez niej(jak np. niespodziewnie się baterie wyczerpią,czy się zepsuje):tak:.

co do przytulanki to samo pomyślałam !!!

a monitor miałam i juz wczesniej pisałam ze BARDZO sobie to chwale i nianie też !!!

Dziewczyny, ja was nie chcę straszyć, ja mam takie doświadczenia, ale to naprawdę nie jest reguła, wasze dzidziolki będą napewno zdrowe i silne i tego trzymać się trzeba!! Ja poprostu swoje przeszłam i monitor kupię, nawet ja córcia będzie zdrowiutka i zero problemów, bo nie usnę spokojnie, wiem jak było z Misią, spanie na raty i kilka bezsennych dni po każdym bezdechu, Miśka spała z nami bardzo długo, bo bałam się, że czegoś nie zauważę, a tak czułam jak się napinała. Teraz mam nadzieję, że córcia będzie zdrowa rumiana i 10 pkt w skali Apgar jej przypadnie jak nic i tego wam też życzę!! Nie stresujcie się - pamiętajcie, że wszystko jest w sklepach i można kupić w razie potrzeby z dnia na dzień, poza tym w szpitalu są takie sprzęty i jak będzie to potrzebne to w pierwszych dniach będziecie miały co trzeba.

Dziewczyny jak myślicie taki leżaczek się przydaje dla maluszka? Wydaje mi się , że fajna sprawa:) Szczególnie te mi się spodobały:

Załączniki

• lezaczek1.jpg
    lezaczek1.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 42
  • lezaczek2.jpg
    lezaczek2.jpg
    78,2 KB · Wyświetleń: 37
Leżaczek super sprawa,ja tez na pewno się zaopatrzę w taki:tak:.Agatkas, fajny jest ten,co wkleiłaś-możesz podac nazwę producenta i cenę?Za to ten bebe confort jest absolutnie za drogi-skąd ta cena???Do 100 zł mozna wybrac leżaczek ze wszystkimi bajerami:tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry